До 10 дни ще внесем готов проект за промени в

...
До 10 дни ще внесем готов проект за промени в
Коментари Харесай

Голяма новина от ПП-ДБ, какво се чака до дни

До 10 дни ще внесем подготвен план за промени в Конституцията в Комисията по конституционни въпроси. Няма време за губене. Когато внесем плана – тогава действително ще стартират дебатите по съответните текстове. 

Това съобщи в ефира на „ Твoят ден ” по NOVA News депутатът от ПП-ДБ Димитър Найденов в отговор на въпрос има ли проект партията му да предложения Има Такъв Народ на среща за конституционните промени.
-->
По думите му ще се търси поддръжка от всички парламентарни групи. „ Стремим се освен към конституционно болшинство от 160 депутати, а ще търсим и такова от 180, което да обезпечи бързо приемане на тези промени в период до 3 месеца ”, уточни той.

Найденов разяснява и поддръжката на партията си за президентското несъгласие за измененията в Закона за правосъдната власт. 

„ Мислим, че не би трябвало да се пипа на парче. Този парламент е декларирал воля за конституционно болшинство, което да извърши дълбока правосъдна промяна с нужните промени в главния закон. В момента рискуваме да вършим кръпки в един закон, който скоро се чака да бъде изменен. Трябва да бъдем по-отговорни, когато кърпим нещо на парче ”, акцентира той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР