До 10 часа днес приключи доставянето на тестовете за коронавирус

...
До 10 часа днес приключи доставянето на тестовете за коронавирус
Коментари Харесай

Тестовете за коронавирус за училищата в София са доставени

До 10 часа през днешния ден завърши доставянето на тестванията за ковид за учебните заведения в 24-те региона на София, оповестиха от Столичната община.

По разпореждане на кмета на София Йорданка Фандъкова бе основана организация за разпределение на тестванията за учебните заведения към 24-те региона на столицата. Целта е да се помогне на учебните заведения да получат тестванията в границите на техния регион и да не се постанова шефовете да пътуват до село Лозен.

Десет екипа на дирекция " Аварийна помощ и предварителна защита " на Столична община направиха доставянето на тестванията сутринта в 24-те региона на града в избраните учебни заведения. От логистичната база на БЧК в с. Лозен тестванията за учениците от I до IV клас бяха превозени от спешните екипи на общината в база в Панчарево, откъдето през днешния ден сутринта са доставени в 24-те региона на столицата. Оттук благодарение на районните администрации и шефовете на учебните заведения те се разпределят към обособените учебни заведения, показват от общината.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР