Дни преди един от най-очакваните боксови сблъсъци за годината между

...
Дни преди един от най-очакваните боксови сблъсъци за годината между
Коментари Харесай

Канело Алварес и Даниел Джейкъбс застанаха лице в лице

Дни преди един от най-очакваните боксови конфликти за годината сред Саул Алварес (51-1-2) и Даниел Джейкъбс (35-2-0), двамата основни герои седнаха за последната конференция преди задаващия се театър.


В ранните часове на неделя българско време 28-годишният мексиканец ще заложи купите си на WBC и WBA „ Super “ в междинна категория, а „ Човекът знамение “ ще постави на масата поясна на IBF в същата дивизия.

Двамата ще премерят сили в „ T-Mobile Arena “ в Лас Вегас.



Ето какво споделиха първенците преди утрешния формален кантар.

Саул Алварес:

„ Вижте, аз съм подготвен. Готов съм за мача и също по този начин съм подготвен да продължа да пиша история. Аз съм войник, който се е изправял против всевъзможни боксьори с разнообразни стилове. Каквото и да е решил да опитва в събота Джейкъбс, аз ще го отвръщам. В бокса всичко може да се случи. Включително и нокаут. Ако има опция, повярвайте ми, ще го диря.

Не ме интересува, че той е по-голям или по-силен, в никакъв случай не съм се тормозил от физическото предимство. Аз имам нужните качества и техника, а и опитът е на моя страна “, показа Алварес.
Даниел Джейкъбс:  „ Никога преди не съм чакал по този начин даден мач. За мен е привилегия да съм тук три дни преди този момент голямо събитие. Такава опция не се открива повече от веднъж в живота и считам да потвърдя на всички, че аз съм най-хубавият в междинната категория. Ще видите доста майсторство, фойерверки, изключителни умения, воля и предпочитание за победа най-много. Много добре знам, че с цел да изляза победител от срещата, би трябвало да дам всичко от себе си. Физическите ми характерности могат да ми оказват помощ, само че би трябвало и душевен да се приготвя на нужното равнище. Намирам се в пика на кариерата ми. „ Канело “ не се е бил с човек като мен от срещата му с Флойд Мейуедър “, сподели 32-годишният Джейкъбс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР