Дневният хороскоп е като кафето - не можете без него.

...
Дневният хороскоп е като кафето - не можете без него.
Коментари Харесай

Блестящ ден за куп зодии, но една се разделя с любовта

Дневният хороскоп е като кафето - не можете без него. Четете го на път за работа или с ароматната напитка, с цел да се настроите за провокациите, тестванията и проблемите. Ако се чудите какво Ви чака през днешния ден, може да разберете от нашия специфичен хороскоп.

ОВЕН

Днес отделете време за приятелите си и за заниманията си. Наблегнете на почивката, на разходките измежду природата и на грижите за здравето си. Вероятно ще свършите много работа, която сте отлагали в последните дни.

Ще имате късмет да се разкриете пред различен човек и да изпитате същинска фамилиарност с него. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте!

За представителите на Овен се обрисуват мощни кахъри заради пропуснат късмет за парични облаги или поради разминаването с опция да друга реализация от материално естество. В умозаключение, през днешния ден помислете, а на следващия ден ще действате по-уверено.

ТЕЛЕЦ

В днешния ден се отдайте на усамотение и размишления, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка! Денят ще е удобен за пътувания, за контакти или работа с хора в чужбина, както и да стартирате образование.

В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни дейности и не харчете пари безогледно. Ако към този момент имате непрекъснат сътрудник, преценете дали си коства да се хвърляте в нова любовна случка.

Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате положителни привички и спазвате режим. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на фамилията си и това ще направи деня Ви пълностоен. Утре би трябвало да избягвате разногласията.

БЛИЗНАЦИ

Утрешният ден ще е белязан с превръщане на галактическата сила. Обърнете внимание на дома си и на здравето си през днешния ден. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. В интимния живот страстите са смесени.

Бъдете доброжелателни с хората от обкръжението си! Без взаимни отстъпки от ваша страна обстановката ще се изостри до прекаленост.

Ще Ви изненада оригиналност от делово естество. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкоз задания, които не бихте могли да свършите, в случай че се хабите за всяка детайлност!

РАК

Голям % от Раците са подвластни на чудесно въодушевление в през днешния ден, само че в случай че пожелаете да се наситите с наличието му, надали ще Ви е невероятно. Анализирайте даденостите и преценете опциите си, с цел да сведете риска до най-малко в работата си!

Ярки любовни достижения. Голяма ще бъде насладата Ви от идно събитие. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-много по какъв начин да се справите със сметките и в същото време да Ви останат пари за след това. Денят е добър за рутинни каузи, както и да положите грижи за здравето си.

Съвършенство и перфекционизмът, даже в дребните елементи дефинират държанието Ви през целия ден.

ЛЪВ

Сряда отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято активност доникъде на идващия месец ще е забележителна. Планетите предлагат внимание и нерешителност във всичко, което е обвързвано с пари.

Повечето от представителите на знака ги чака ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Не е неприятно да се погрижите за здравето си, само че не прекалявайте с натоварването! Днес е ден за децата и обичаните Ви хора, за спорт и за заниманията ви.

Съобразявайте се единствено с събитията, които може да затруднят работата ви! Повечето от Вас ще се радват на чудесно въодушевление.

ДЕВА

Голям % от Девите са подвластни на чудесно въодушевление. Склонни сте да пръскате пари, с цел да се почувствате по-добре, а това никак няма да Ви донесе нужното задоволство.

Флиртовете могат да се трансфорат в сериозна връзка. Днешният ден е с по-напрегната планетна настройка – ето по тази причина е уместно да се занимавате с действия, които Ви зареждат и релаксират. Природата ще Ви зарежда с сила, а фамилията с топлота и поддръжка.

Изпълнени сте с готовност за работа.

ВЕЗНИ

Днес интуицията Ви е изключително изострена, използвайте я по предопределение. Ще сте доста приятна компания за другарство и изключително ще Ви върви в любовните връзки.

Ден за осъществяване на ежедневните Ви рутинни задължения и за полагане на грижи за здравето. Бизнес концепциите Ви намират схващане и поддръжка и до края на годината може да се радвате на самопризнание и пари.

Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им! Сряда е ослепителен ден за реализирането на персонални и настоятелен цели. Намерете метод да се отпуснете!

СКОРПИОН

Сряда ще внесе известно неспокойствие измежду Скорпионите. В положение сте да се справите с всичко, с което се захващате, в случай че действате екипно и се преценявате с обективните условия. Готовността Ви да се възползвате от непознат опит ще улесни работата много.

Следобед бъдете по-сериозни и виновни, ще се наложи да работите с пари. Движете се повече и общувайте интензивно с близките. Вечерта шансът ще Ви следва и в любовта. Ще се чувствате добре, в случай че сте измежду близкото си обграждане.

Намерете метод да се отпуснете!

СТРЕЛЕЦ

Днес е удобен ден за самокритика. Грижите по фамилията ще правят отстъпка място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с готовност. Денят е удобен и за пътувания, за учене, за контакти или работа с хора в чужбина.

Следобед бъдете по-сериозни и виновни, ще се наложи да работите с пари. Не пренасяйте неприятното си въодушевление върху обичания човек! Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури.

КОЗИРОГ

Днешният ден ще Ви носи известно въодушевление и ще донесе приятни изненади за някои от вас. Все отново повишете вниманието си, в случай че боравите с огромни суми пари, с цел да избегнете неволни неточности.

Партньорът може да Ви изненада, а в случай че намерите правилния звук, ще гледате дружно в една посока дълготрайно. В сряда отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте потребни привички, спазвайте уравновесен режим. Завършете настоящата си работа и не се поддавайте на желанието за промени.

Общувайки с обичания човек и близки хора взаимно се зареждате с обич и позитивни страсти. Обърнете внимание на децата и на обичаните си хора! Утре дайте самодейността на другите!

ВОДОЛЕЙ

В положение сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Бъдете склонни към отстъпки в персонален проект, в противоположен случай рискувате да обтегнете връзките си с човек, на който изключително държите! Направете нещо особено за фамилията си, покажете им, че държите на тях!

Парите няма да са Ви проблем. Успехът Ви е обезпечен, в случай че не сте прибързани и планирате работата си. Днес всички от зодията следва да работят мобилизирано и интензивно.

РИБИ

Днес сте с изменчиво въодушевление. С упоритостта си ще завършите в период започнатата работа. Отдайте се на другарство с приятни хора и със фамилията си! Денят ще е подобаващ за изяви на креативен качества и отдаденост към обичани хора. Също не се претоварвайте, тъй като здравето Ви може да пострада. Повечето ще мислят още веднъж за работа, пари, срещи и покупко-продажби.

Гледайте ведро на нещата от живота, предстоят Ви още толкоз задания, които не бихте могли да свършите, в случай че се хабите за всяка детайлност!

Екипът на " Марица " Ви пожелава прелестен и сполучлив ден!

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР