Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17

...
Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17
Коментари Харесай

За лондонската полиция смъртта на Шиниед О'Конър не е подозрителна

Дневник Експрес Научавайте най-важното и забавното всеки ден в 17 часа.
Полицията в Лондон заяви в четвъртък, че гибелта на Шиниъд О`Конър не се третира като подозрителна, откакто стана ясно, че тялото на певицата и цивилен деятел е било намерено в английската столица в сряда.

56-годишната ирландска певица и активистка, най-известна с песента Nothing Compares 2 U, беше открита в дома си в " Херн Хил ", Южен Лондон към обед в сряда.

 Певицата Шиниъд О’Конър умря на 56 години Певицата Шиниъд О’Конър умря на 56 години

Според известието на полицията тя се е отзовала на повикване за жена, която " не реагира " и която е била оповестена за мъртва на мястото на случая, оповестява Би Би Си.

Не се показва причина за гибелта и ще бъде осъществена аутопсия, с цел да се откри каква е тя.

Резултатите може да лишават " няколко седмици " и решението дали ще е належащо следствие ще бъде взето, когато станат известни, написа Би Би Си.

Семейството на О`Конър заяви новината за гибелта й в сряда вечерта " с огромна горест ", като сподели, че " нейното семейство и другари са съкрушени ".

Тя ще бъде запомнена с доста политически изказвания, в това число през 1992 година, когато скъса скандално фотография на папа Йоан Павел II в ефирен ефир като митинг против издевателствата с деца от католически духовници.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР