Дневен хороскоп за понеделник, 14.09, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за понеделник, 14.09, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Днес романтиката остава на заден план за една зодия, предстои криза

 Дневен хороскоп за понеделник, 14.09, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Блестите в най-хубавата си светлина, в случай че не проявявате доверчивост и не позволявате да ви употребяват. Денят е съвършен за разискване на опцията да започнете частен бизнес и за обзор на финансови документи, които следва да подавате. Днес ви предстоят срещи с хора, които ще ви зарадват с похвали, само че за да извлекат някаква изгода. Не пречупвайте възприятията си през материалните си желания, тъй като ще обидите и отдалечите интимните си сътрудници. Ако половото наслаждение е за да получите облаги, приемете, че губите вечно половинката си.

ТЕЛЕЦ

От сутринта сте заредени с оптимизъм. Усещането за сигурност се ускорява и ви прави щастливи. Не се съмнявайте в искреността на сътрудниците си. Новите запознанства са сполучливи. Всички настоятелен сътрудници ви възприемат в удобна светлина. В материално отношение също се радвате на триумфи. Не се колебайте да проведете диалог за изясняване на персоналните си връзки. Забравете за подозренията и не ревнувайте без причина. Единствения метод да приключите със подозренията си е да се отдадете на незабравими полови мигове.

БЛИЗНАЦИ

Прибързаността ви ще докара до неуспехи в диалозите, свързани с пари. Не стройте фантастични кули от фантазии и илюзорни картини и не градете нереални проекти, които са неизпълними, губещи времето ви и без финансово покритие. Слезте на земята. Оценката ви би трябвало да е действителна и да не скрива проблемите и грешките. Бъдете деликатни. Несемейните дами могат да намерят колегата си. Семейните дами ще провокират ревнивост. Не постоянно сексът е метод да се домогнете до възприятията на някого. Не разчитайте, че непредвидената бременност ще ви обвърже за цялостен живот.

РАК

Проведете плануваните настоятелен диалози, даже и в случай че времето ви е по-малко от плануваното. Бъдете толерантни към непознатото мнение и изслушвайте събеседника си. Ако се постанова да обсъждате документи свързани с финанси или покупка на парцели, направете го в наличието на юрист и нотариус. Ако сте фамилни, благи дами,  и сте решили да натриете носа на половинката си с невярност, вършиме най-голямата неточност в живота си.  Сексът няма да ви достави наслаждение, тъй като непрестанно ще търсите в сътрудниците си нещо по-различно.

ЛЪВ

До обед се чувствате прелестно и сте дейни. Следобед ще ви изнервят неприятни вести, които ще скапват настроението ви, до момента в който поправите грешките, позволени от наши подчинени. Пригответе се за проблеми свързани с промени в работата. Конфликтът с управлението е неминуем. Планетите са удобно настроени към вас и могат да трансформират в позитивна посока персоналният ви живот. Ще имате нови запознанства. Не се колебайте да откажете полов контакт на колегата си, в случай че сте сигурни в идната разлъка, с цел да си спестите опити за ново доближаване.

ДЕВА

Ще се сблъскате с експанзия от непознати хора на работното място. Бъдете деликатни, разсъдливи и въздържани, с цел да избегнете споровете. Отложете  разрешаването на противоречиви въпроси и правосъдни каузи, както и изясняването на връзки. Не са изключени непредвидени  разходи и финансови загуби. И през днешния ден сте напрегнати и изпълнени с съмнение към хората, които обичате. Сами градите основата на бъдещи проблеми водещи до отдалечаване. Нямате предпочитание за полови удоволствия. Този факт още веднъж ще озадачи сътрудниците ви и ще ги дистанцира.

ВЕЗНИ  

Заемете се с рутинните си отговорности, вместо да рискувате с инициативи. Разсеяни сте. Предпазвайте се от неточности, които ще навредят и на сътрудниците ви. Не спорете с тях и не доказвайте правотата си. Денят не разрешава вложения, в случай че не сте планували средствата от дълго време и се постанова да взимате заем. Откажете се от уговаряне на сантиментални срещи, тъй като е допустима демонстрация на ревнивост. Не се опитвайте да възобновите прекратена любовна връзка. Ако незабавно си позволите полова непосредственост, сами ще си бъдете отговорни за проблемите.

СКОРПИОН

 

Радвате се на мира и естетика, които разрешават да отхвърляте дилемите си на работното място. Ще ви се отдаде опция да откриете нови професионални сфери за изява, свързани с вашето обучение. Прибързаността може да е мотив за неуспех на замисленото в професионален проект и да докара до загуби, в случай че действате инатливо-импулсивно. Днес би трябвало да решите дали да продължите живота си с интимните си сътрудници. Преценете имате ли към момента усеща към тях. Не се отдавайте на полови удоволствия, даже и в случай че е за последно, тъй като по-късно ще съжалявате.

СТРЕЛЕЦ

Очакват ви неприятни вести, свързани с отвод на ваши сътрудници да завършат своята част от обща задача, които ще скапват положителното ви въодушевление и ще занижат самочувствието ви.  Анализирайте дейностите си и преценявайте думите си. Деловите диалози са сполучливи. Не прекъсвайте събеседниците си. Няма да ви липсват и запознанства - настоятелен и персонални. Бъдете сериозни към минусите си и не прекалявайте с условията към колегата си. Не си позволявайте полов контакт още при първата среща с новите си сътрудници, тъй като следствията ще бъдат необратими.

КОЗИРОГ

Денят е добър за равносметка на постигнатото и ще ви помогне да обмислите и планирате дилемите си до края на месеца. Трудностите ще преодолявате с лекост. От значение за триумфа ви е да анализирате събитията и да сте избрали вярно държание по отношение на хората към вас. Не изневерявайте, с цел да си спестите проблеми в персоналния живот. Ще срещнете компликации в общуването подбудени от вашата невярност, която мъчно ще ви простят. Не се надявайте на помиряване в леглото. Именно сексът ще е причина за по-голям скандал с брачната ви половинка.

ВОДОЛЕЙ

До обед сте доста дейни. Колегите ви са впечатлени и малко ви завиждат. За страдание следобяд ви чакат разочарования поради нечия неучтивост, които ще провалят и желанието ви да си почивате. Предпазвайте се от пропуски и неточности, поради неналичието на вярна оценка на хората, с които поддържате връзка. Очаквайте огромни промени в персоналния си живот. Семейните дами да се отдадат на възприятията си. Несемейните да чакат сантиментална среща. Не пропускайте да се отдадете на полови наслаждения, които ще ви заредят с положително въодушевление.

РИБИ

Денят ви подарява успокоение и ускорява вашата убеденост в знанията и уменията ви. Зареждате се с нови сили и интензивност на работното място. Изчакайте преди да вземете значими решения. Очаквайте развиване в материалните ви проекти. От вас зависи дали ще изживеете позитивни или негативни промени. Създайте естетика в интимните си връзки, даже и в случай че не сте фамилни, а в случай че сте основали семейство, благи дами, бъдете благи с брачния си сътрудник. Ако би трябвало, поднесете извиненията си. Не се лишавайте от сантименталните мигове и полови удоволствия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР