Дневен хороскоп за 16.04, четвъртък, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 16.04, четвъртък, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Страхотни успехи в материално отношение за една зодия днес!

 Дневен хороскоп за 16.04, четвъртък, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Неочаквано, само че значимо публично събитие ще промени проектите ви. Въпреки това сте спокойни и в отлични връзки с вашите сътрудниците си, а те ще ви върнат увереността и интензивността. Добре е да избегнете запознанствата. При неотложни настоятелен срещи и диалози бъдете деликатни в претенциите си, с цел да не си създадете проблеми като оставите неправилно усещане в събеседниците си. Личните връзки са още веднъж проблематични, тъй като вместо да сте сами с обичаните си, сте поканили другари на посетители. Не очаквайте схващане от страна на интимната си половинка, нито желание да се отдадете на полови удоволствия, които не са взаимно мечтани.

ТЕЛЕЦ

 

Помощта на авторитетни хора ви дава късмет да извършите по-бързо крачката към професионална стабилизация. Докажете им, че заслужавате поддръжката им, като изявите интелекта си. На работното место се справяте с всичките си отговорности. Не отхвърляйте на сътрудниците си да ви оказват помощ, в случай че работата ви натоварва или в случай че не е по силите ви. Ако сте решили да търсите през днешния ден подобаващия сътрудник за сантиментална връзка, шансът не е с вас. Романтичните запознанства ще ви разочароват. Въпреки нежеланието ви непрестанно да потвърждавате възприятията си, през днешния ден го сторете, с цел да изживеете незабравими полови мигове.

БЛИЗНАЦИ

Не се противопоставяйте изрично и нападателно на мнението на вашите сътрудници. Днес няма по какъв начин да ги убедите да одобряват вашето мнение по подхванатите промени, които желаете да преустановите. Постарайте се да не планирате вложения. Вглъбете се в работата си. Ще се справите сполучливо с всичките си задания. Любимите ви хора са изнервени от отсъствието ви до късните вечерни часове. Обърнете внимание на фамилията си. Не бързайте да заспивате, макар умората и си доставете нужните ви за разтоварване полови наслаждения.

РАК

Успехът е с вас през целия ден, в случай че не взимате крайни решения. Не се опасявайте, че може да не извършите плануваните задания. Начинанията са сполучливи и ще ви донесат доходи и нови оферти. На работното място бъдете деликатни. Всеки опит да се заяждате, да критикувате и да иронизирате сътрудниците си е във ваша щета и вреди на престижа ви. Вечерта сте без предпочитание за срещи с обичаните си хора. Все отново не ги забравяйте, изключително в случай че задачата ви е да създадете семейство. Любовта и сексът са най-хубавото лекарство срещу напрежението от миналия ден.

ЛЪВ

Вслушайте се в гласа на интуицията си. Начинанията ще бъдат сполучливи, само че не бързайте да поставяте началото им сутринта, а изчакайте следобеда. Приходите са ви обезпечени. Не самохвалствайте и не дразнете хората от обкръжението си като изтъквате непрекъснато триумфите си. Днес ви чака сантиментална среща, само че съществува заплаха да съсипете приятните мигове, в случай че сте ядосани от протичащото се в страната и към момента не се чувствате свободни да взимате решения. По-добре е да се откажете от желанията за полови преживявания.

ДЕВА

Професионалните ви проекти ще се развият съгласно вашите упования. Усилията ви да приключите дилемите си до края на работния ден ще бъдат оценени. На работното си място не прекалявайте с претенциите към вашите сътрудници и не се правете на всезнаещи и незаменими. Вредите на престижа си и рискувате да си създадете врагове. Не разчитайте на нови любовни победи, които са привидни и скоро ще се окажат разочароващи. Семейните дами да не изневеряват.Ако сте скъсали с интимните си сътрудници, се откажете от емоционален секс и изчакайте да се влюбите още веднъж, може би още през днешния ден.

ВЕЗНИ

От сутринта за изненада на всички се оказва, че жънете триумфи в материално отношение, които ще ви донесат ненадейно високи доходи. Оптимистичната настройка ви носи изгода. Професионалните ви триумфи са повода за завистта на вашите неприятели, които вършат всичко допустимо да ви навредят. Бъдете упорити! Намесата на ваши другари в персоналните ви връзки ще докара до разлъка с интимната половинка, в случай че допуснете това. Не е належащо да споделяте всичко за половия си живот с ваши другари, които единствено чакат да ви навредят, макар че показват положително отношение.

СКОРПИОН

На всички създатели и хора на изкуството денят дава обещание сполучлива изява, даже и опция да уговорят представянето си и зад граница. Не е добър за комерсиална активност. Преместването на нова работа е сполучливо, а заплащането е според вашите фантазии. Полученото самопризнание изисква да се потвърждавате непрекъснато пред новия си шеф. Скъпи дами, пригответе се за затруднения в персоналния живот. Не реагирайте мъчително на сериозните забележки по ваш адрес, отправени от околните ви. Отдайте се на приятни сантиментални мигове и полови удоволствия с интимния си сътрудник.

СТРЕЛЕЦ

Не споделяйте проектите си пред непознати, които са пристигнали да посетят ваш сътрудник, само че той не ви ги е показал като доверени хора. Не се знае къде ще стигне информацията. Бъдете внимателни. Задълбочете се в дилемите си триумфът ще бъде с вас. Ще се справете сполучливо с компликациите както постоянно, само че малко по-бавно. Денят е съвършен за хармонизиране връзките с брачния сътрудник, само че не би трябвало да сте прекомерно настойчиви за изясняване на връзките си. Вечерта създайте сантиментална конюнктура, с цел да предразположите обичания си за полови удоволствия.

КОЗИРОГ

Неочаквана смяна в програмата ви за този ден ще се отрази отрицателно върху работата ви. Бъдете решителни и непреклонни в мнението си при диалози за съдействие. В професионално отношение не се надявайте на печеливши настоятелен оферти. Ако сте възнамерявали такива диалози не допускайте да ви излъгват. Не изневерявайте, в случай че сте фамилни, благи дами или пък в случай че сте обвързани в сериозна връзка, тъй като разочарованието на половинката ви може да стане причина за разлъка и душевни премеждия. Вечерта се отдайте на интимни мигове с обичаните си хора.

ВОДОЛЕЙ

Осъществете непланираните настоятелен срещи. Не критикувайте сътрудниците си и не прекалявайте с условията си, с цел да не пропуснете вашите сполучливи изяви и късмет да осъществите проектите си. Бизнесмените да заобикалят вложенията, в случай че нямат обезпечена бъдеща облага, а също и в случай че се постанова да теглят заем за присъединяване си. Вечерта изживейте приятни мигове вкъщи. Колкото по-бързо се приберете при обичания, толкоз по-голяма е гаранцията, че ще се отдадете на възприятията си. Обидени сте на интимния си сътрудник, че половият ви живот не дава отговор на желанията ви. Потърсете повода, с цел да се чувствате щастливи.

РИБИ

На работното място ще се справите с лекост с компликациите, само че връзките ви с ваш сътрудник се трансформират в отрицателна посока. Успявате, в случай че работите с сферата на финансите и сте виновни. Не допускайте различия с сътрудниците си. Избягвайте начинанията и работа с други хора. Внимавайте при осъществяване на настоятелен диалози. Не закъснявайте, в случай че желаете да се отдадете на възприятията си и на интимните мигове с обичаните си хора. Пригответе приятна изненада, сантиментална конюнктура и обградете с любов интимния си сътрудник, с цел да се отдадете на пълностоен секс.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР