Дневен хороскоп за 14.12.2022 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНВъзможен

...
Дневен хороскоп за 14.12.2022 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНВъзможен
Коментари Харесай

Хороскоп за 14 декември: Финансови загуби за Везните, успехи за Скорпиона

Дневен хороскоп за 14.12.2022 година направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Възможен е спор с родственици - причина за терзания в персоналният ви живот, които ви разсейват и ви пречат да сте продуктивни на вашето работно място. Обмислете измененията, които желаете да наложите. Анализирайте дейностите си и не допускайте такива, които разрушават престижа ви. Песимизма ви може да стане причина за проблеми. Деловите срещи и диалози са сполучливи. Личните ви връзки са нестабилни. Време е да осъзнаете грешките в държанието си и да извършите крачката към смяна. Любимите ви хора са се дистанцирали поради вашите прищявки в последните дни. 

ТЕЛЕЦ

Трудностите преодолявате с лекост, в случай че анализирате събитията и сте избрали вярно държание по отношение на съперниците си, само че не и в случай че сте заядливи и подготвени да се борите с невидими неприятели, само че съществуващи във вашата фикция. Бъдете рационални и виновни. Не провеждайте настоятелен срещи и диалози, за които знаете, че ще ви донесат разочарования. Не разчитайте на шанса си. Непреклонни сте към желанията на вашите близки и изрично отказвате да задоволите капризите им и да похарчите парите си за развлечения. Сексуалните удоволствия ви доставят приятност, само че поради разправията може и да ви се разминат.

БЛИЗНАЦИ

Очаквайте предложение за нова работа, само че остарялото работно място. Съветвам ви  да не давате преждевременно единодушието си и да не предприемате смяната до края на този месец. През целия ден ви чакат блестящи изяви, само че се пазете от разочарования в персонален проект, поради завистта на ваши родственици, която ви преследва за следващ път. Овладейте страстта, не ги нападайте, тъй като нищо няма да спечелите. Вечерта не изливайте гнева си върху интимната си половинка. Поведението ви ще ядоса обичаните ви, ще се изпокарате и ще се лишите от полови удоволствия. 

РАК

Убеждават ви да се включите в рисковани инициативи. Откажете ги без съмнение, а когато се освободите от досадниците и се приберете вкъщи се отдайте на отмора. Обстановката на работното ви място не е изключително удобна поради вашите прибързани дейности, само че следобяд  ще грейне слънце следобяд и ще ви върне спокойствието. Вечерта очаквайте подиуми на ревнивост, в случай че не сте се прибрали в точния момент и не сте изпълнили обещанията си. Не се поддавайте на увещанията на вашите близки преди празниците да извършите ремонт в дома си, тъй като по-късно ще се наложи да коригирате грешките на оставилите си ръцете майстори. 

ЛЪВ

Намерете метод да изясните недоразуменията, зародили в фамилията ви предходния ден, тъй като ви потискат. Успехът и положителните доходи през днешния ден са за търговците. На работното място бъдете деликатни в думите и дейностите си. Ако критикувате и иронизирате сътрудниците си ще си спечелите врагове, а помощта им ви е нужна. Вечерта ще изживеете сантиментална среща. Ако сте фамилни ще ви заловен в невярност за следващ път. Вече не имат вяра на клетвите ви, че повече няма да изневерявате. Сексуалните удоволствия ви доставят приятност, само че поради разправията може и да ви се разминат.

ДЕВА

Не се съмнявайте в искреността на вашите близки и другари. На работното си място поднесете новите си хрумвания и ги обсъдете с вашите сътрудници, без да налагате принудително мнението си. Ефектът може да е противоположен. По-добре не провеждайте настоятелен срещи и диалози и ги уговорете за идната седмица. Не взимайте прибързани решения. Радвате се на споделени усеща. Ако сте изнервени и избухливи си вредите сами. Ваши недомислени дейности, с които задачите да постигнете изясняване на връзките, са причина за спорове в фамилията ви. 

ВЕЗНИ

Вашата благотворителност в този ден води до непредвидени, само че мъчителни финансови загуби. Не прекалявайте с покупките и не харчете за ненужни движимости и бързо развалящи се артикули. Не е нужно да се презапасявате, единствено тъй като някой към вас го прави. Бъдете деликатни, в случай че се постанова да сте на работното си място. От сутринта сте разсеяни и мъчно се справяте със дилемите си. Личните ви връзки изискват да сте по-отговорни към интимната си половинка. Не създавайте мотив за отдалечаването ви и за неналичието на полови удоволствия. 

СКОРПИОН

Денят изисква от вас на първо място да се грижите за себе си, за достиженията и за триумфите си, а по-късно, в случай че имате опция и за близките. Не спорете с сътрудниците си, в случай че не сте сигурни във верността на информацията, която ви сервират. Независимо от нежеланието ви за дейна работа, сте задоволени от постигнатото и жънете триумфи с лекост. Разговорите в фамилията ви ще бъдат сполучливи и ще приключат или пък ще възстановят връзките ви, в случай че сте търпеливи и не проявявате капризите си. Жените  да чакат нови запознанства и незабравими сантиментални завършения. Семейните да не изневеряват. 

СТРЕЛЕЦ

Бъдете търпеливи и виновни към фамилните си отговорности и не бягайте от настоящи поправки, които е добре да организирате през днешния ден, тъй като в случай че ги забавите, те ще са причина за големи разноски. Не губете решителността си, в случай че сте на работното си място и използвайте опцията да блеснете с уменията си. Разправия, провокирана несъзнателно от вас, може да навреди на връзките ви вкъщи. Заради несъобразителност рискувате да нарушите нежния мир с интимната си половинка и да се лишите от полови удоволствия. 

КОЗИРОГ

В персоналния живот не бързайте да слагате завършек на връзките си и да поставяте ново начало. На работното място завършете започнатите задания. Ще зародят проблеми, които се постанова да разрешите, само че без поддръжката на вашите сътрудници, които завистливо отхвърлят да застанат до вас и да ви подадат ръка. От вас зависят бъдещите ви триумфи. Отношенията в фамилията са хармонични. Не налагайте мнението си. След работа се приберете вкъщи или се срещнете с интимните си сътрудници. Отидете на ресторант и се отдайте на сантиментални мигове. Сексът ще ви разтовари от напрежението. 

ВОДОЛЕЙ

Бъдете изключително деликатни, в случай че сте зад кормилото в този ден, изключително при настоятелен пътувания. Разсеяни сте. Не са изключени автопроизшествия. На работното си място не проявявайте нарцисизъм. Разпределете си добре времето, с цел да съумеете и да се справите със дилемите си  до края на работния ден и по-късно да си почивате. От вас зависи да избегнете кавги с обичаните си хора и привършване на връзките, единствено тъй като сте се прибрали ядосани и не почитате възприятията им и правото им да беседват с вас и да споделят проблемите си. 

РИБИ

Ще се радвате на мира и на вест за доходи. Завистта на вашите неприятели ви изнервя. Не се впечатлявайте, в случай че желаете да си спестите разправиите. Не пътувайте даже и в случай че имате уговорени служебни срещи и се постанова да сте зад кормилото! Ако сте задължени да заминете някъде, ползвайте публичния превоз. Не рискувайте. Днес се огледайте за подобаващ сътрудник, в случай че към момента не сте фамилни. Разчитайте на интуицията си. Не се впускайте в полови преживявания, в случай че не сте сигурни в възприятията си или пък имате желание да се разделите с интимната си половинка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР