Дневен хороскоп за 12.01.2022 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНУспешните ви

...
Дневен хороскоп за 12.01.2022 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНУспешните ви
Коментари Харесай

Съвет към няколко зодии днес: Не се съобразявайте с колегите, важните сте вие!

Дневен хороскоп за 12.01.2022 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Успешните ви изяви през тази седмица са причина да ви създадат предложение за нова, виновна и мечтана от вас професионална позиция.  Не се обвързвайте с настоятелен сътрудници, без да сте ги проучили. Можете да постигнете с триумф задачите си на работното си място, в случай че приемете помощ от сътрудниците си. Личните ви връзки са проблематични. Избягвайте запознанствата и флиртовете. Прекарайте вечерта в стеснен фамилен кръг. Не сте сигурни по какъв начин ще ви посрещне интимната ви половинка и дали ще имате шанса да изживеете мечтаните полови удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Не са изключени проблеми в общуването с вашите сътрудници, в случай че още от сутринта сте ги натоварили със задания, които не им харесват, или съставляват компликация за тях, само че съгласно вас са длъжни да приключат. Въпреки това триумфът е с вас. Проявете такт и уместност и не бъдете егоисти, в случай че някой желае да го освободите от непостижимо обвързване. Бъдете виновни към фамилните си отговорности, благи дами. Оставете се във властта на възприятията и ще изживеете незабравими полови мигове. 

БЛИЗНАЦИ

Ваш другар може да ви подскаже нови хрумвания, измежду които има и такива, които ще ви харесат. Те ще понижат напрежението, което ви следва от сутринта, само че не ви прави усещане, тъй като сте си сложили виновна цел. Бъдете сигурни в крайния триумф на начинанието. Неочаквано ще ви изненадат още веднъж с информация за доходи. Инатът ви може да съсипе връзките ви с интимния сътрудник. Изневерили сте преди време. Днес ще бъдете разкрити. Забравете за интимните мигове и половите удоволствия!  

РАК

Успехът ви следва и е извънредно време да вземете съществени решения за промени, които може да се окажат неуместни за вашите сътрудници. Важното е, че са положителни за вас. Работете решително, с цел да жънете триумфи. Бъдете деликатни към новите настоятелен запознанства. Работата ви спори, макар че съгласно вашите самовнушения не сте в добра форма. В персоналните ви връзки липсва взаимното съгласие, само че преценете дали не носите и вие виновност, скъпи дами. Не сте удовлетворени от интимния си живот и сексът не ви доставя наслаждение. 

ЛЪВ

В отлична форма сте и може да отхвърлите доста от дилемите си. Избегнете запознанствата с хора, които целят да ви употребяват и по-късно да се дистанцират. За да заслужите по-голямо самопризнание на личните си благоприятни условия се захванете с нова задача, не се тормозете от нищо и следвайте решително пътя си.  Поискали сте среща с ваша интимна връзка, която обърква живота ви. Отказът да приключите връзките си и заканата му да ви разведе са причина да сте гневни на целия свят. Не се поддавайте на половото привличане посред ви и се приберете при фамилията си. 

ДЕВА

Вашите запознанства са несполучливи, а и преценката ви е неправилна. Избегнете ги и денят ви ще премине в спокойна работа, обещаваща ви финансови триумфи. Причината да сте напрегнати е подбудена от нежеланието ви да деянията схващане към вижданията на сътрудниците ви. Въздържайте се от опълчване. Време и да потърсите своята нова среда, в която ще се чувствате на мястото си и ще срещнете подобаващия сътрудник, а това може да се случи през днешния ден. Семейните са склонни на изневери, които мъчно ще бъдат оправдани и наказването ще е отнемане от секс. 

ВЕЗНИ  

Постигнете съгласие с вашите сътрудници и подчинени за метода на работа, с цел да не се постанова да изоставате с поставените ви периоди. Ще разговаряте с вашите началници, само че този път диалозите са във ваша изгода и ще изяснят в дълготраен проект поддръжката, която очаквате да получите. Компромисите от ваша страна са гаранция за триумф както в фамилията, по този начин и на работното място. Близките ви са се успокоили от вашата хрисимост. Сексуалните ви връзки най-накрая се възстановяват. 

СКОРПИОН

Не се надявайте, че без да сте дейни и виновни ще съумеете да заслужите по-висока заплата. Днешният ден ви дава опция да се докажете. Завършете започнатите служебни задания до края на деня и обмислете новите си хрумвания, само че не се опитвайте да надскачате опциите си. Не се опитвайте да изяснявате персоналните си връзки. Не мислете за невярност, с цел да мъстите със секс със инцидентни сътрудници. Последствията са отрицателни на първо място за вас. 

СТРЕЛЕЦ

Отложете плануваните настоятелен срещи и служебни съвещания, в случай че се чувствате неподготвени, още повече. Още до обед обсъдете идните диалози, свързани с вложения или спомагателни доходи от взаимен бизнес. Ще се справите с финансовите си усложнения. Заслепени от възприятията си не сте подозирали че обичаните ви имат собствен живот, макар, че не желаете да го приемете. От вас зависи да не се предавате във властта на ревността и страстта. Дали ще приемете изневярата и ще простите и по-късно ще се отдадете на полови удоволствия зависи от вас.

КОЗИРОГ

Чувствате се напрегнати и изтощени, макар че Съдбата ви сервира опция да блестите със знанията и уменията си и да впечатлите близките. Запомнете, че пред вас е един извънредно сполучлив ден, в който ще блеснете с новаторските си умения и ще докажете, че за вас няма непреодолими трудности. Ще научите за доходи. Не са изключени неточности и в персоналните връзки, които ще ви донесат любовни разочарования. Сексуалните ви връзки в този ден са незадоволителни и ви изнервят. 

ВОДОЛЕЙ

До обед преценете кои вашите сътрудници не трябва да вземат участие в новите ви планове, тъй като са показали безнаказаност към общите ви служебни отговорности. Не забравяйте, че сте склонни да се доверявате на тези, които ви ласкаят какъв брой сте неотразими, само че тъкмо те не постоянно са подобаващи за ваши довереници. Бъдете деликатни. Романтичните запознанства няма да ви донесат предстоящото благополучие. Сексът с непознати сътрудници ще ви сътвори проблеми, в случай че сте фамилни или съществено обвързани. 

РИБИ

Планираните настоятелен диалози ще ви донесат триумфите, на които се надявате. Ако сте на управителен пост, не проявявайте неучтивост към подчинените си и пазете отдалеченост. Проявете приемливост към вашите сътрудници, в случай че са позволили неточност и не са ви предизвести. Имат предпочитание да я поправят. Помогнете им със препоръки. Когато се приберете изяснете връзките с интимния си сътрудник и се подчинете на разпоредбите, които ви постанова. Струва си най-малко един път да се окажете във властта на възприятията, с цел да не се лишите от полови наслаждения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР