Дневен хороскоп за 11.12, петък, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 11.12, петък, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Големи финансови успехи за една зодия

 Дневен хороскоп за 11.12, петък, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Ще ви предложат работа, която дава отговор на фантазиите ви, само че бъдете деликатни, с цел да не се окажете с по-ниска заплата. Имате опция да приемете спомагателна задача, която не пречи на настоящите ви служебни отговорности. Ще се справите бързо, ще си възвърнете самочувствието и не на последно място - ще получите пари. Вечерта се отдайте на отмора и приятни занимания. Близките ви към този момент се тормозят от вашето неявяване, а също и от самотата в почивните дни. Сексуалните удоволствия са заслужената премия за вашето неявяване, а и сте длъжни да сте благи с обичаните си хора. 

ТЕЛЕЦ

Разрешаването на натрупалите се в последните дни настоящи настоятелен проблеми ще ви донесе успокоение и опция да сте дейни, само че и задълбочени. Резултатите от към този момент приключена работа ви подсигуряват отлични доходи, които не трябва зарадвани от обстоятелството да вложение преждевременно и безогледно. Избягвайте запознанствата. И през днешния ден не разчитайте на шанса си. Вечерта си почивайте. Откажете гостуването и останете с околните си вкъщи. Не се надявайте на полови наслаждения, тъй като сте изтощени и ще заспите щом подушите възглавницата, в случай че не сте се отдали на наслаждение денем. 

БЛИЗНАЦИ

Успехите ви в този ден и за ваша и за всеобща изненада са впечатляващи. Не се възгордявайте и не допускайте проблеми на работното си място поради неналичието на такт при спор и отвращение да признаете правотата на сътрудниците си. Използвайте деня и приключете със стартирани и към момента незавършени задания, с цел да не създадете усещането, че сте безотговорни. Направете нужните промени в подредбата на дома си. Поговорете с околните си. Не пропускайте опцията за възобновяване на хармонията в връзките и половите удоволствия. 

РАК

Споделяйте и разказвайте единствено най-необходимото за служебните си проекти, в случай че няма по какъв начин да го премълчите пред познати и близки. Всички диалози са сполучливи, в случай че сте внимателни. На вашето работно място царува естетика. Избягвайте срещи с непознати хора, целящи да получат информация, обвързвана с професионалните ви проекти. Не пропускайте почивката, с цел да съберете сили за дейна работа. Дарете приятни мигове на околните си и на обичаните си. Вечерта си пийнете чаша алено вино и се отдайте на интимни диалози и полови удоволствия. 

ЛЪВ 

Бъдете упорити и аналитични към пропуските си, тъй като след изживения момент на популярност може да затънете в проблеми. Проявата на наивност и податливостта ви на въздействие не превръщайте в причина да отстъпите от правилата си. Над вас е надвиснала сериозна опасност от неуспех на работното място. Стабилизирайте връзките с околните си, което в последно време все по-често обтягате. Не нарушавайте хармонията в дома си поради изтощеност и дебелоглав. Вечерта се постарайте да заслужите интимните мигове и полови удоволствия. 

ДЕВА

Не проявявайте егоизма си и не се опитвайте да блеснете със познания, каквито не притежавате, с цел да не се изложите пред непознати хора. Не реагирайте преждевременно, каквото и да се случва към вас или със самите вас. Субективизма в оценките ви е във ваша щета, тъй като ви обвързва с несъответствуващи, вместо с подобаващи сътрудници. Намерете най-безболезнения метод, с цел да наложите мнението си в фамилията. Брачната ви половинка има проблеми, които са причина за отвод от полови удоволствия. Поговорете и се пробвайте да помогнете.

 

ВЕЗНИ

Не показвайте неприязънта си към хора, които ви унижават. С проявата на равнодушие, ще ги притесните повече. Не бъдете заядливи и отмъстителни, тъй като те чакат тъкмо това. Не усложнявайте връзките с сътрудниците си. Бъдете рационални  и не рискувайте. Завършете служебните си задания. След обяд ще ви ядосат ваши родственици, които не сте чували от години. Не се тормозете от появяването им,  не бъдете прекомерно гостоприемни, тъй като не идват в дома ви с положителни планове. Предпазвайте се от разправии с брачната половинка. Заради това ненадейно посещение и неприятни диалози може да се лишите от половите удоволствия. 

СКОРПИОН 

Приемете без съмнение и терзание съдействието с хора на науката, с които можете да сте си взаимно потребни. Обмислете идните промени, в случай че са свързани с професионалното ви развиване и извлечете оптималната изгода за себе си. Изпълнете отговорно и деликатно поставената ви за следващ път значима задача. Следобед пътувайте, стига да нямате неотложни служебни задания  и си създайте позитивни страсти с вашите близки и интимната половинка. Вечерта бъдете благи и се отдайте на сантиментални мигове и полови наслаждения. 

СТРЕЛЕЦ

Впечатляваща е интензивността ви, която ще ви донесе предстоящите позитивни резултати.  Не се доверявайте на злонамерени препоръките на непознати хора, попаднали инцидентно към вас. Успехите, които жънете на работното място ви зареждат със наложителната доза оптимизъм, с цел да продължите решително напред. Вечерта, след работа ви поучавам да не канете посетители, в случай че фамилията ви желае да си почивате и да не поддържате връзка с външни хора. По-добре си пригответе вкусна вечеря се отдайте интимни мигове, на възприятията си и на полови наслаждения. 

КОЗИРОГ

Очаквайте доходи. Завистници ще ви натякват непрестанно, че не заслужавате финансовите си триумфи. Не им обръщайте внимание, тъй като ще решат, че сте отговорни. Избегнете празнословията на работното място. Липсва ви естетика в връзките с сътрудниците, само че няма по какъв начин да я възвърнете с думите си. Семейните да не оставят без внимание децата и брачната си половинка. Несемейните да се отдадат на развлечения, да не се двоумят при покана за дискотека, тъй като може да срещнат своята половинка. Сексуалните контакти да бъдат безвредни и след наложителна персонална хигиена. 

ВОДОЛЕЙ

Грешките на работното място, недоразуменията и споровете в общуването с сътрудниците ви, са подбудени от противоречие с мнението им. Въпреки това работата ви спори и оставяте чудесно усещане в близките. Денят  позволява договаряне на финансиране за градеж, само че се убедете че няма да ви натовари с непостижими клаузи. Не правете опити да измененията персоналния си живот посредством основаване на нова интимна връзка, няма да сте щастливи, а и няма за какво да прекъсвате съществуващите връзки. Новите завоевания няма да ви донесат мечтаното полово задоволство. 

РИБИ

Пазете се от сътрудници, които ви завиждат и вършат всичко допустимо да ви злепоставят пред ваши нови настоятелен сътрудници. Денят ви сервира съществени тествания, само че ви зарежда със сили, с цел да ги посрещнете почтено. Оптимизмът ви е гаранция за триумф в начинанията, изключително на тези, които обмисляте, само че ще започнете другата седмица. Следобед се обрисуват разправии с околните ви поради непрекъснатата ви претовареност и отводът ви да пазарувате за празниците, тъй като съгласно вас са надалеч. Вечерта се отдайте на сантиментални мигове, на възприятията си и на полови наслаждения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР