Дневен хороскоп за 10.01.2022 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНПред вас

...
Дневен хороскоп за 10.01.2022 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНПред вас
Коментари Харесай

Една зодия увеличава приходите си

Дневен хороскоп за 10.01.2022 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Пред вас е съвършен ден, с цел да обмислите и осъществите преход към нов тип активност. Имате опция да създадете нови настоятелен партньорства. Ще разрешите от дълго време потискащ ви проблем и ще извършите следващата крачка към себеизява, която ви дава обещание скок към нов професионален връх. Въпреки напрежението денем не наранявайте възприятията на непосредствен човек. Доволни сте от триумфите си и желаете да ги отпразнувате с обичаните си хора. Не бъдете прекомерно разточителни. 

ТЕЛЕЦ  

Бъдете деликатни при пътешестване, изключително в случай че сте изнервени и сте зад кормилото. Не допускайте да ви обземе неприятно въодушевление, в случай че се постанова до края на работния ден да се справите с спомагателни служебни задания. Не планирайте значими настоятелен срещи и не влизайте в спор с никого. Очертават се проблеми в персоналните ви връзки. Не закъснявайте доста и се приберете в точния момент за вечеря. Несемейните да се подготвят за сантиментална среща и незабравими полови удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Настроението ви е изменчиво и поради ваши стресове и терзания. Неочакван приоритет може да наруши вашата авансово готова стратегия за деня. На работното си място не отлагайте срещите и диалозите си, тъй като сте в положение да впечатлите близките, макар личната ви нерешителност. Завист у близките няма да липсва. Ще се опитат да навредят на персоналния ви живот и да съсипят брака ви. Ако връзката с интимния ви сътрудник е нестабилна рискувате да се отдалечите, а на полови мигове въобще не се надявайте. 

РАК

Не предприемайте делово пътешестване, тъй като интриганти ще ви основат проблеми с вашите началници. Необходимо ви е усамотяване и разбор на постигнатото в професионален проект, с цел да сте наясно какво е редно да измененията. Предпазвайте се от прахосване и не се нагърбвайте със отговорностите на вашите сътрудници. Звездите поучават да деянията еластичност в общуването с околните си, скъпи дами. Ако овладеете страстите си няма да се лишите от полови наслаждения. 

ЛЪВ

С лекост организирате хората към себе си. Работата дружно с вашите сътрудници и подчинени ще ви донесе положителни доходи и всеобщо утвърждение. Ще се наложи да се заемете незабавно с ремонт в дома си, поради нежеланието ви да го сторите по-рано. Разходите няма да са малко, само че не трябва да се притеснявате, единствено бъдете внимателни. Не предизвиквайте сами личният си неуспех. Личните ви връзки са в рецесия поради недоразумение с брачния сътрудник, който знае, че имате друга връзка. 

ДЕВА

Проявете неотстъпчивост в държанието си без значение с какво се занимавате, изключително в случай че сте на управителна позиция и не допускайте да ви ласкаят и употребяват. Ще спечелите пари, които ви разрешават да пътувате. Ако се постанова да организирате настоятелен диалози, изслушвайте с внимание събеседника си. Очертават се проблеми в персоналния ви живот поради невярност или почтен флирт. Готови сте да намразите колегата си без да сте уверени във виновността му. Ясно е на всички, че няма да сте съгласни на интимни диалози и полови удоволствия. 

ВЕЗНИ  

Обмислете в елементи новите оферти за работа, в случай че са ви поднесени през днешния ден, даже и да са свързани с смяна на работното място. Не бързайте да давате единодушие. Започнатото в този ден ще ви донесе триумфи. При проблеми и разправии повода е във вашата отрицателна настройка към всички. Бъдете деликатни с околните си и не ги наранявайте, в случай че са били сериозни към вас. Възможни са недоразумения и спорове, които ще забравите със половите удоволствия. 

СКОРПИОН

Не взимайте недомислени решения, които са във ваша щета. Неприятели се пробват да ви навредят, само че няма да реализират задачите си. Обърнете внимание на бизнеса си. Денят е добър за ремонтни работи в затворени пространства, за възобновяване на офиса или дома ви. Ще съумеете да организирате с неподозирана лекост работа с вашите сътрудници. Личните ви връзки от сутринта са пред цялостен неуспех. Причината е във ваша невярност, която не е довела до интимни връзки. Няма да ви простят елементарно отклонението от правия път и ще ви лишат от секс тази нощ. 

СТРЕЛЕЦ

За да се справите със дилемите си, подхождайте отговорно към тях и не се разсейвайте. Ако посещавате шофьорски курс, отложете урока си в този ден, тъй като сте разсеяни и не внимавате, а и рискувате да си създадете проблеми. Идеите ви, свързани с вашата работа, ще бъдат признати и подкрепени. Ще ви обезпечат условия да ги реализирате. Пригответе си пари в брой, тъй като след работно време не са изключени разноски, свързани с покупки за децата ви или за необходимо лекуване на родственици. Вечерта не се отхвърляйте от половите удоволствия, в случай че не сте си основали проблеми поради следващия флирт, станал притежание на колегата ви. 

КОЗИРОГ  

Увеличете приходите си и не се колебайте да проведете диалозите, които ви носят изгода. Във ваша власт е да се наредите в групата на проспериращите. Не канете сътрудниците си на ресторант, с цел да им поднесете концепциите си, тъй като може да кажете повече от допустимото. Постарайте се да не си създавате проблеми в персоналния живот, единствено тъй като действате без да пита. Интимната ви половинка се е усъмнила във верността ви и силата на вашите усеща и може да ви лиши от полови удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Не проявявайте ината си и отхвърлете служебните си задания. Престанете да си внушавате неуспехи, единствено тъй като някой към вас се пробва да ви потвърди, че е по-можещ. Оценката, която ще получите е от голяма важност за стабилизиране на материалното ви положение. Вечерта сте поканени на вечеря с родственици, която не трябва да отказвате с експанзия и обидни реплики. Отидете с интимния си сътрудник, с цел да избегнете проблемите в връзките си с тези хора. Сексуалните удоволствия в този ден са взаимно мечтани. 

РИБИ

Имате опция да спечелите от търговски покупко-продажби и решение за вложения в краткосрочни планове. Не се обвързвайте с обещания за разширение на вашата комерсиална активност, тъй като ще си навлечете загуби поради неучтивост на хората, с които желаете да се обвържете. В късния следобяд околните ви ще ви изненадат с проблеми, които би трябвало да разрешите вечерта. Не се тормозете и не допускайте депресивни положения. След като приключите със фамилните разправии се отдайте на сантиментална вечеря и полови удоволствия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР