Дневен хороскоп за 09.08.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНСтабилизирайте постигнатото

...
Дневен хороскоп за 09.08.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНСтабилизирайте постигнатото
Коментари Харесай

Ново начало очаква една зодия днес

 Дневен хороскоп за 09.08.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Стабилизирайте постигнатото на работното си място. Разрешете остарели настоятелен проблеми, които не търпят ново отсрочване. Преценете по какъв начин да извършите по-лесно нужните промени. На работното място се справяте чудесно. По-добре да отложите деловите срещи и диалози, с цел да си спестите неуспехите. Преодолейте терзанията си, свързани с обичаните ви хора, тъй като те с нищо не са ви наранили. Не надавайте ухо на клеветите. Стабилността ви в възприятията е причина да сте неповторими в интимните мигове. Сексът с новите ви сътрудници ще бъде впечатляващ. 

ТЕЛЕЦ

Събития, които не са ви изключително приятни, стартират да превземат вашия постоянен и предпазен свят. Бъдете деликатни. Не се напрягайте с ненужни терзания. Изкушавате се да се впуснете в промени, единствено тъй като сте се оказали инцидентно в центъра на значими събития, само че забравяте, че мястото ви не е там. В персоналните връзки сте нестабилни, скъпи дами. Проблемите са обвързани с вашите непрекъснати подозрения, за които нямате причина, че не сте задоволително почтени за вашите сътрудници. Изтрийте от съзнанието си тези мисли.

БЛИЗНАЦИ

Неприятна вест е допустимо да промени радикално живота ви. Не е изключено запознанство по време на делова среща. Предпазвайте се от разочарования. Не рискувайте при превъзмогване на професионалните си проблеми. Не допускайте утежняване на връзките с сътрудниците си. Очаквайте незначителни доходи. Приятна новина за триумф в любовта ще ви оправи настроението. Намерете най-кратката пътека към сърцата на интимните си сътрудници, тъй като в случай че пропуснете секса по ваша виновност, ще ви заменят още на идващия ден. 

РАК

Имате опция да завършите към този момент стартирани задания, които все изоставяте поради нещо друго. Направете крачката към реализиране на към този момент създадени хрумвания. Не е изключена опцията да поставите началото на сполучлива активност, която може да обмислите и през днешния ден благодарение на другари и настоятелен сътрудници. Отношенията с обичаните хора ще се успокоят. Щастието и хармонията в любовта ви следват по петите. Семейните ще изживеят незабравими полови мигове, а несемейните да се отдадат на секс, в случай че са сигурни в силата на възприятията си. 

ЛЪВ

Днес сте напълно във властта на устрема си към ново начало. Поставили сте си цел, която сте решили непременно да постигнете, макар че ненадейно може да се неуспехите. Не влизайте в спор с сътрудниците си на работното място. Завършете бързо задачата, която са ви упълномощили. Ще се изострят връзките с колегата ви. Контролирайте страстите си и не се опитвайте да оправдаете държанието си. Вечерта сте още под въздействие на разправиите, разразили се следобяд. Обидените сте без причина и не желаете да се отдадете на полови наслаждения. 

ДЕВА

Преди обед проведете плануваните срещи. Обмислете основаването на нови настоятелен взаимоотношения. Намерете най-краткия път за възстановяване на материалното си състояние. Направете промени на работното място, които да са трамплин към постигане на нови професионални върхове. Личните ви връзки са проблематични поради следващите интриги, на които обичаните ви хора са едва ли ухо. Не се колебайте да поставите непосредствено въпроса за изневярата, в която ви упрекват. Сексът ще ви помогне да преодолеете по-лесно проблемите. 

ВЕЗНИ

Срещите, наложени ви от управлението, няма да ви харесат през днешния ден. Искате да постигнете задачите си, само че срещате непрестанно упорството на хората към вас. Колегите ви отхвърлят да ви поддържат. Новите задания и измененията няма да са сполучливи. Предпазвайте се от нежелани срещи и диалози. Не споделяйте проектите си. Вечерта бъдете измежду най-близките си хора и възстановете хармонията в връзките си. Нови познати ви притеглят и впечатляват, само че не ги привличайте, даже и в случай че не се обвързани, и създавайте преждевременно полова връзка.

СКОРПИОН

Посветете деня на разискване на бъдещи задания, които сте възнамерявали от дълго време, само че още не са стартирани. Кратките периоди изискват бързо да ги завършите. Очаквайте неприятни вести от настоятелен съперници, които ще ви раздразнят, тъй като са без мотив. Подминете ги с гордо безмълвие. Самотните  жени мечтаят да се влюбят. Ако са над междинна възраст да не се изоставят и да не не помнят да са постоянно женствени.  Сексуалният ви живот изисква да сте по-активни и да се преценявате с желанията на интимния си сътрудник в леглото. 

СТРЕЛЕЦ

Замислете се какво е добре да предприемете, с цел да тръгнете в нова посока. Днес разпределете вярно силите си, с цел да си спестите умората. Бъдете търпеливи и не харчете без причина. Не бързайте да поръчвате мебели за офис, в случай че не сте сигурни, че ще закупите или наемете мечтаните пространства и с цел да не се чудите какво да ги вършиме, в случай че няма къде да ги подредите. Вечерта бъдете нежни и благи с околните си, скъпи дами. Чувствата ви принуждават да се разкъсвате сред към този момент съществуващата връзка и възможната бъдеща. Не наранявайте интимния си сътрудник с невярност, тъй като и вие ще страдате. 

КОЗИРОГ

Днес сте склонни да се обвързвате с несъответствуващи хора, свързани с деловата част на живота ви. Въздържайте се от взимане на значими решения. Активните си дейности насочете към довеждане докрай на дилемите си. Не се мъчете да търсите опора в сътрудниците си и не очаквайте помощ от сътрудниците си. Само ще попречат на работата ви и ще основат спомагателни проблеми. В персоналния живот е вероятен непредвиден поврат, тъй като сте отишли на обед с настоятелен сътрудници, с което сте събудили ревността на брачния си сътрудник. Вечерта изяснете недоразуменията, а в леглото не проявявайте експанзия, с цел да накажете усъмнилите се във верността ви. 

ВОДОЛЕЙ

Ако имате опция проведете преди обед деловите си срещи. Очакват ви забавни запознанства в този ден. Заетите с креативен специалности ще основат  отдавна бленувано и мечтано впечатляващо произведение. Създайте нови настоятелен връзки, само че на основата на интелектуално подобие. В персоналният ви живот е вероятен раздор в връзките, тъй като сте прекомерно ревностни. Денят е съвършен за подписване на брак. Естествено е след разправиите да нямате предпочитание за секс. Все отново си помислете дали точно сексът няма да ви сдобри. 

РИБИ

Хармонията в връзките, спокойствието и великодушието ви, са метод да постигнете триумф. Помнете, че както чарът ви може да твори чудеса, по този начин не трябва да разчитате единствено на него. Не се проявявайте като работохолици, които желаят да изземат и непознатите отговорности. Няма да извършите положително усещане на сътрудниците си. Личните ви връзки са проблематични. Изяснете недоразуменията. Семейни проблеми могат да съсипят желанието ви да сте си вкъщи и с обичаните си хора. Вечерта се отдайте на полови преживявания, които ще ви разтоварят от напрежението.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР