Дневен хороскоп за 07.03, изготвен от Светлана Тилкова - АленаОВЕНСъсредоточаването

...
Дневен хороскоп за 07.03, изготвен от Светлана Тилкова - АленаОВЕНСъсредоточаването
Коментари Харесай

Близнаците с важно запознанство днес, Раците получават любовно признание

 Дневен хороскоп за 07.03, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН


Съсредоточаването в служебните ви отговорности, макар че денят е почивен ще даде положителни резултати, в случай че се постанова да работите до късно. Не се изненадвайте от неналичието на познания при ваш сътрудник.  Всички професионални проблеми разрешете, като действате умерено и деликатно на работното си място. Не критикувайте сътрудниците си. Вечерта се отдайте на дейна отмора. Въпреки деловата ви претовареност, благи дами, създайте естетика в интимните си връзки, а в случай че сте фамилни с брачния си сътрудник. Не се лишавайте от сантименталните мигове и полови удоволствия. Те ще стабилизират връзките ви. 

ТЕЛЕЦ

Днес денят е почивен, само че вие сте склонни да се доверявате на всичко, което ви споделят, а потреблението на погрешна информация ще навреди на престижа ви. Не сте уверени в силите си. Чувствате се разколебани и нерешителни. Депресията може да ви попречи да видите вероятните удари, подготвяни от ваши съперници. Напрегнатия ден не ви оказва помощ да се откъснете от това, което ви следва. Вечерта очаквайте приятни вести, свързани с сантиментална среща и изясняване на възприятията ви с обичаните ви хора. Бъдете тактични. След като взаимно докажете, че се обичате, сексът ще ви зареди със сили и положително въодушевление.

БЛИЗНАЦИ

Запознанство през първата половина на почивния ден може да промени радикално вашия живот. Наложете си успокоение, в случай че се пробват да ви основават проблеми вкъщи или на работното място или да ви употребяват. Денят разрешава разискване и потвърждаване на договорите, които следва да бъдат подписани. Трудностите на работното място ще ви предпазят от неточности, а също и от рисковани инициативи. Неуспехите си сте в положение да предизвикате  и сами, благи дами. Бъдете виновни към работата си, само че и към фамилията си. Не очаквайте обичаните ви хора да вършат непрекъснати взаимни отстъпки.

РАК

Сутринта, макар че денят е почивен, ви се желае да отидете рано на работа, с цел да не пропуснете значима среща. Не позволявайте на вашите близки да ви товарят със задания, тъй като с цел да им отговорите и кажете дали ще се заемете с тях рискувате да неуспехите опцията за покачване. Постарайте се да намерите вярното решение за проблемите с вашите нови сътрудници. Работите интензивно, само че е допустимо и да получите любовно самопризнание. Споделените усеща ви зареждат с оптимизъм. Сексът ще ви се отрази добре, в случай че не е със инцидентен сътрудник, единствено тъй като не желаете да се чувствате самотни. Ако си го позволите, ще се почувствате засегнати. 

ЛЪВ

Главната ви задача е да не пропускате срещата с ваши задгранични сътрудници, които са пристигнали в почивния ден, с цел да обсъдите привършване на детайлите и сключване на контракт за съдружничество. Успехът е с вас. Нямате причина за терзание. Ако имате опция, проведете следобяд служебните си срещи. Запазете успокоение и не прекъсвайте събеседниците си. Вечерта очаквайте проблеми в фамилията или с обичания, в случай че сте закъснели за следващ път. Не проявявайте прищявки и чуйте какви са желанията им. Романтичните мигове с интимния сътрудник и половите удоволствия ще ви заредят със сили. 

ДЕВА

Предстои ви претрупан и изпълнен напрегнато почивен ден, поради който може да измененията проектите си, в случай че не съумеете да степенувате дилемите си по значимост. Ако се занимавате с търговия, триумфът е с вас, само че не и в случай че сте наивни. Действията ви са импулсивни и непредсказуеми. Овладейте вашата припряност. Ако сте решили да търсите през днешния ден подобаващия сътрудник за сантиментална връзка, шансът не е с вас. Романтичните запознанства ще ви разочароват. Въпреки нежеланието ви непрестанно да потвърждавате възприятията към колегата си, през днешния ден го сторете, с цел да изживеете незабравими интимни мигове в леглото. 

ВЕЗНИ

Предприемете промени в този почивен ден и ще се справите с всичките си задания бързо и сполучливо. Запознанствата са ви приятни и потребни, даже и в случай че на моменти ви се костват натоварващи. Не проявявайте прищявки, в случай че желаете нещо от вашите сътрудници. Ако имате собствен бизнес, не ви предлагам да обмисляте промяна на работата си или деловите си сътрудници, само че не пропускайте да се вслушате в отправените ви деловите оферти. Време е да приключите остаряла любовна връзка, която ви основава проблеми в фамилния живот и може да унищожи брака ви. Предпазвайте се от инцидентни полови контакти, тъй като ще бъдете сюрпризирани скоро от нежелана бременност. 

СКОРПИОН

Денят е почивен, само че и е добър за себеанализ и осъзнаване на грешките, които ви пречат да постигнете професионалния връх, към който сте се устремили. Предстоят ви съществени служебни задания. На работното си място ще имате триумф, в случай че сте рационални. Не липсват и благоприятни условия за реализиране на финансови триумфи. Време е да помислите за почивката си, благи настоятелен дами, и да заведете обичаните си хора или брачните си половинки на ресторант. След като се приберете вкъщи, можете да се отдадете на възприятията си и на здравословен и зареждащ ви със сили секс. 

СТРЕЛЕЦ

Не пътувайте в почивния си ден. Видимо нужни покупки за дома ще ви ядосат и ще излеете гнева си на вашите близки, тъй като не са се допитали до вас. На работното място се заемете със отговорностите си. За тези от вас, които се занимават с проспериращ бизнес не е от изгода, в случай че постановат мнението си принудително в днешния ден. Настъпил е момента да решите дали да съхраните брака си, благи дами, в случай че към този момент не издържате и сте наранени от държанието на колегата си, които отхвърля да ви поддържа в професионалните ви желания.

КОЗИРОГ

Бъдете виновни към отговорностите си в фамилията, даже и да се постанова рано сутринта в почивния ден да сте на работното си място. Не проявявайте експанзия към вашите близки, само че и не допускайте ви пречат. Не уговаряйте настоятелен срещи, в случай че не сте подготвили предложенията си и не сте разискали всички елементи и нови хрумвания с сътрудниците си. Намерете пътя към сърцето на колегата си, благи дами, в случай че сте го отдалечили от себе си, поради непрекъсната си професионална претовареност, а фамилните да са деликатни, тъй като ги грози разлъка.

ВОДОЛЕЙ

Не предприемайте задгранично пътешестване с кола в почивния ден. Заемете се със отговорностите си и не се опитвайте да измамите ваш сътрудник, който се е показал пред вас друго от вашите упования. Не му мъстете.  Уговорените настоятелен срещи изискват от вас да сте уверени в настояванията си. Не ги отлагайте поради по-маловажни задания. В връзките с обичания ви бъдете въздържани в изложение на страстите, благи дами, изключително в случай че ви посети на вашето работно място. Не изневерявайте! Семейните дами ще изживеят незабравими полови удоволствия. Несемейните да бъдат внимателни в половите си контакти. 

РИБИ

Въпреки че притежавате отлични познания,  не се изкушавайте от инициативи в този почивен ден.  Вашите нови хрумвания ще ви оказват помощ да откриете нови благоприятни условия за себереализация. Не пътувайте. Не рискувайте и не се занимавайте със съмнителни финансови вложения, с цел да избегнете финансовите загуби и да не предизвикате неуспеха си. Ако не сте фамилни и сте намерили подобаващата половинка, през днешния ден е съвършен ден за установяване дата за годеж и брак. Ще си гарантирате благополучие. Ако сте се освободили от подозренията си и сте сигурни в възприятията си, сексът ще ви достави незабравими мигове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР