Дневен хороскоп за 04.01.2022 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНЗаемете се

...
Дневен хороскоп за 04.01.2022 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНЗаемете се
Коментари Харесай

Романтичен старт на годината за две зодии

Дневен хороскоп за 04.01.2022 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Заемете се със служебните си задания, само че най-вече с рутинните. Ако ги приключите бързо имате опция след края на работния ден за мнозина да се разнообразите, като излезете с другари и със фамилията си. Работата ви спори. Трудностите са преодолими, в случай че не се отдадете на следващите фантазии за развлечения. Предпазвайте се от утежняване на връзките с околните си. Помислете дали не сте позволили някоя неточност, с която сте принудили интимния си сътрудник да се дистанцира от вас и да ви лиши от секс. 

ТЕЛЕЦ

Ако сте търговци през днешния ден печелите добре, тъй като идват именни дни и нови веселби. При належащи поправки не се натоварвайте с физическа работа, тъй като умората ще ви попречи да са дейни през идващите дни. Ако сте дружелюбни към мнението на сътрудниците си и се преценявате с него, триумфът ви е обезпечен, макар че по-бавно отхвърляте дилемите си. Любовните ви връзки са в рецесия, в случай че сте към момента не сте фамилни. Престои ви разлъка поради несходство в темперамента и половия живот. 

БЛИЗНАЦИ

Днес сте окуражени да работите и да заслужите спомагателни доходи, само че сутринта се постанова да се натоварите и с други отговорности, които няма да приключите бързо поради проблеми свързани със фамилията ви, които ще ви изнервят. Ще се справите, в случай че не се притесните. Не обръщайте внимание на сплетните на вашето работно място. Вечерта бъдете измежду фамилията си и с брачния си сътрудник. Не канете посетители, с цел да не изнервите ситуацията. Не пропускайте интимните диалози и половите наслаждения. 

РАК

Не бързайте да се хвалите с получените настоятелен оферти, тъй като не е изключено някой да ви измести и да заеме мечтаното от вас място, в случай че не спазите условията на ретроградния Меркурий. Посещение или позвъняване на ваши другари ще ви ядоса, тъй като още веднъж насочат към вас претенции за финансова помощ. Харчили сте повече от допустимото през последните дни и не трябва да проявявате лековерие.  В фамилията ви се разгаря препирня поради следващото ви забавяне. Не се опитвайте да измисляте опрощение. Ако не се приберете в точния момент се откажете от вярата за полови удоволствия.

ЛЪВ

Прекалената наивност и предпочитание да се подчините на странични препоръки и да се задълбочите в служебните проблеми вместо вашите сътрудници не работи във ваша изгода. По-добре ги оставете да се оправят сами. Денят е подобаващ за обмисляне на бюджета за второто полугодие, което чука на вратата. Нямате желание да се извините на интимния си сътрудник, даже и в случай че вие сте повода за неразбирателството посред ви. Сексуалните ви връзки са в рецесия, която ще продължи толкоз дълго, колкото ще проявявате женския си дебелоглав. 

ДЕВА

Тези от вас, които са заети с професионални срещи, и не могат да ги отсрочат, да не се преуморяват и да ги приключат в ранния следобяд. Ако сте тръгнали на път и сте зад кормилото с приятна компания, не допускайте вашето приповдигнато въодушевление да ви накара да увеличите скоростта. Пазете се от интриги, тъй като може да се почувствате наранени. В персоналните връзки проблемите са поради отвращение на сътрудниците ви да се съгласят с вас и с непрекъснатото неявяване от вкъщи, за което нямате опрощение. Ако премълчите и не се опитате да наложите мнението си принудително, можете да избегнете лишаването от полови мигове. 

ВЕЗНИ

Не предприемайте пътешестване, тъй като ще ви натовари в допълнение със задания, непланирани и блокиращи другата ви работа. И без това имате задоволително отговорности. Бъдете виновни. Пазете се да не обидите сътрудниците си с недомислени думи. Обсъдете новите си хрумвания, с цел да заслужите признанието и поддръжката им. Отново сте обзети от подозрение дали сте задоволително привързани към интимния си сътрудник или би трябвало да се разделите. След като имате подозрения в възприятията си е по-добре да си дадете краткотрайна отмора и да се откажете от секса. 

СКОРПИОН

Ако се постанова, работете интензивно до обед, а по-късно проведете плануваните диалози, само че с сдържаност и схващане, към вашите сътрудници или нови настоятелен познати. Не забравяйте да благодарите на вашите сътрудници за получената поддръжка. Пътуване ще бъде сполучливо. Запознанствата може да ви донесат приятни страсти, само че може и да ви разочароват, тъй като имате избрани условия към хората, които допускате до себе си. В персоналните връзки са вероятни проблеми с сътрудниците ви поради нежеланието им да схванат терзанията ви. Сексуалните ви връзки още веднъж се възвръщат. 

СТРЕЛЕЦ

Със успокоение ще постигнете задачата си на работното място. Изслушайте търпеливо всички отзиви на вашите сътрудници и кажете своето, без да го налагате. Агресивни сте поради невъзможността да се примирите, че връзките в фамилията ви не са под ваш надзор. Научете кой е източника на интригата. Вечерта забравете за професионалните си отговорности и се отдайте на развлечения. След вечеря се отдайте на незабравими полови удоволствия. Ако нямате до себе си обичан, по-добре не рискувайте с фамилиарност със инцидентни сътрудници, единствено тъй като не желаете да сте сами. 

КОЗИРОГ

Изискването да сте правилни и умерени във всичко, важи с цялостната си мощ за тези от вас, които са на административна служба и в ръцете им е поверена значима социална или държавна задача, за която отговорността е голяма. Всички интелектуалци ще блеснат със знанията и уменията си и ще намерят ново занятие за изява. Бъдете внимателни, изключително ремонтирате нещо, с цел да сте по женски потребни! Приемете, че това е работа на колегата ви. Вечерта прекарайте измежду фамилията си. Пригответе вкусна вечеря. Сексът ще ви разтовари от напрежението и ще ви възвърне силите. 

ВОДОЛЕЙ

Намерете компромисно делово решение, с цел да ви поддържат всички ваши сътрудници. Начинанията са сполучливи, в случай че са планувани при започване на предишния месец и не са плод на ваше импулсивно решение. Отложете натоварващите ви диалози. Следобед още веднъж ви чака огромно напрежение на работното място, с което сте длъжни да се справите сами. Семейните да бъдат умерени в претенциите към брачния си сътрудник, а в случай че имат постоянна интимна връзка да не прекаляват с ревността си. Несемейните да чакат сантиментална среща и полови удоволствия. 

РИБИ

Не бъдете прекомерно разточителни при извършване на покупки за офиса или дома, с цел да не изпаднете във финансови усложнения. Ако се занимавате с частен бизнес, триумфът ще бъде с вас, само че единствено при планувани задания без спонтанни промени. Преумората ви вреди, а умереността ви оказва помощ да съберете сили за идната седмица. Влюбени сте и се чудите дали ще е вярно през днешния ден да споделите възприятията си. Притеснявате се дали ще ви отговорят със същото. Семейните да не пропущат миговете за себе си и да се отдадат на полови наслаждения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР