Днешното заседание в Народното събрание започна със спор между депутата

...
Днешното заседание в Народното събрание започна със спор между депутата
Коментари Харесай

След като зададе 200 въпроса на кабинета, Ангелкова се разсърди, че ѝ върнали един

Днешното съвещание в Народното събрание стартира със спор сред депутата от ГЕРБ Николина Ангелкова и ръководителя Никола Минчев .

Причината - върнат въпрос към министър-председателя Кирил Петков , обвързван с ограниченията за възобновяване на туристическия бизнес. Според Ангелкова въпросът бил непозволено върнат, Минчев беше на друго мнение.
Безпрецедентно: Бивш министър на Борисов зададе 200 въпроса на кабинета " Петков " за един ден
Бившият министър на туризма и сегашен народен представител от ГЕРБ-СДС Николина Ангелкова е задала тъкмо 200 въпроса по парламентарен надзор на чле...
Прочети повече
Припомняме, че през вчерашния ден стана ясно, че точно Ангелкова е изпратила единствено за ден тъкмо 200 въпроса за парламентарен надзор към членовете на кабинета " Петков ". От уеб страницата на Народното събрание стана ясно, че тя на процедура не е пропуснала нито един от министрите, като някои от тях имат по повече от 30 въпроса.

" Представители от " Продължаваме промяната " през вчерашния ден ми споделиха, че в случай че не преставам да задавам въпроси, вие ще си вземете човек, който особено да ми ги връща. Това метод да запушите устата на опозицията ли е? ", попита през днешния ден Ангелкова.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР