Днешният терористичен акт не е просто опит за покушение срещу

...
Днешният терористичен акт не е просто опит за покушение срещу
Коментари Харесай

Председателят на Народното събрание: Днешният терористичен акт е покушение срещу държавността

Днешният терористичен акт не е просто опит за нападение против основния прокурор, а против орган на държавната власт и държавността.

Това разяснява в Панагюрище ръководителят на Народното събрание Росен Желязков.

" Това е нападение против интернационалния авторитет на България. Тези дейности ги бяхме не запомнили от 90-те години. Близо две поколения помнят какво се случваше в тези мутренски времена. Това е първото нападение в модерната история на България против настоящ орган на власт. Отговорът на страната би трябвало да е явен и безапелационен ", акцентира той.

Според него през последните две години е имало ерозия и " закриване на работещи структури ".

Председателят на Народното събрание прикани Министерство на вътрешните работи и ДАНС да задържат извършителит и да ги изправят пред съда.

" Не можем да позволяваме да се случват такива неща в страна членка на Европейски Съюз, която твърди, че е изпълнила всички критерии за Шенген и еврозоната, само че слага под подозрение сигурността на своите жители. Трябва да сме безапелационни ", добави още Желязков
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР