Днешният ден започва с намалена видимост на места. През деня

...
Днешният ден започва с намалена видимост на места. През деня
Коментари Харесай

До 21° днес, под 10° - в неделя

Днешният ден стартира с понижена видимост тук-там. През деня ще има по-значителна облачност над източните и югозападните региони, където на изолирани места ще превали слаб дъжд. Над останалата част от страната ще доминира слънчево време.

Ще духа слаб, по морския бряг сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 16° и 21°, съгласно прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология п.



Над планините ще има най-вече забележителна облачност. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 10°, на 2000 метра - към 5°.

Над Черноморието ще има забележителна облачност и на отдели места ще превали слаб дъжд. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 17-18°. Температурата на морската вода е 18-19°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.



Първата октомврийска работна седмица ще продължи със междинни оптимални температури 19-21 градуса, в събота и неделя се чакат дъжд и захлаждане, с със междинна оптималната температура за страната 17 градуса и минимална под 10.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР