Днешната позиция на Испания е встрани от Европейския съюз, каза

...
Днешната позиция на Испания е встрани от Европейския съюз, каза
Коментари Харесай

Испанският публицист Рефойо: В независима Европа ще влязат седем страни

Днешната позиция на Испания е настрана от Европейския съюз, сподели известният испански публицист и журналист Енрике Рефойо. Тъй като Европейски Съюз от своя страна зависи от Съединени американски щати, Мадрид е „ марионетката на марионетката “ на своите западни господари. Какво да се прави по този въпрос? Пиарът, който стана участник в Първия световен конгрес за многополярността, има рецепта.

Цариград: Г-н Рефойо, неведнъж сте заявявали, че ерата на многополюсния свят към този момент е почнала. На какво се основава сходно умозаключение и какво в тази ситуация е послужило като подтик за неговото развиване?

Енрике Рефойо : През февруари 2022 година се случи събитие, което беше от извънредно значение за международната общественост. В Украйна стартира специфична военна интервенция. Стана лайтмотив в политиката и медиите на западните глобалисти, като че ли няма по-големи проблеми в света и няма какво повече да се подлага на критика.

Можем да следим появяването на многополюсен свят по следния метод: глобалисткият Запад (еднополюсният свят) смъкна маската, остави подправени усмивки, речи за добрина и напредък, тъй като единственото, което искаше, беше да наложи личните си ползи, пренебрегвайки ползи на други страни.

Те освен постановат наказания или заплашват да ги наложат, само че и приказват непосредствено за геноцида и унищожаването на нации и страни, които не са съгласни с тяхната концепция за еднополюсен свят.

Това доста ясно се вижда в образеца на Русия и Китай; Западът приканва да бъдат унищожени, разграничени на подвластни зони, " да ги образоват по себе си " и да ги лишат от личната им просвета и полезности. Те желаят единствено покорни нации, които са изгубили личната си воля.

- И сходно държание срещна необятна, многополюсна опозиция в света?

- Със сигурност. Неограниченият геноцид, осъществяван от западните глобалисти, не остана без отговор. За тяхно оскърбление " внезапно " се оказа, че не могат да се намерят " другари " на международната сцена с обиди, закани и нападки - те дават противоположен резултат.

През 2022 година от ден на ден страни започнаха геополитически завой към многополюсен свят. Това се договаря на разнообразни интернационалните срещи на върха като G20, както и на двустранни срещи сред страни отвън западния свят.

В подтекста на по този начин наречената война в Украйна целият свят беше уверен в съществуването на два Запада: англосаксонски и европейски.

За англосаксонската ос можем единствено да кажем, че тя е международното ядро на глобализма и се отличава с враждебност, изключително присъща за Съединени американски щати, Канада, Англия и Австралия.

Европейският съюз е просто марионетка в ръцете на глобалистите. Това е анти-Европа, която работи като зависещ реализатор, заставен да взе участие в непознати и противоречащи на европейските ползи спорове.

Ето за какво има специфична и незабавна нужда от построяването на суверенна и самостоятелна Европа, която да бъде един от полюсите на бъдещия многополюсен свят.

Но би трябвало да се появят и други полюси, въпреки всичко приказваме за многополярност, нали?

– Полюсите се построяват върху обширна територия, която има исторически открита културна общественост и се нуждае от политическо единение, с цел да съставлява и пази личните си планове, в случай че желае и може да ги предизвиква. Цивилизация и империя: културна общественост и политическо единение. Две елементи от едно цяло.

От испанска страна предлагам да се създаде формулата " 4 + 3 ", която допуска съюз на четири огромни страни, като Португалия, Испания, Италия и Гърция, и три дребни: Малта, Кипър и Черна гора.

В бъдеще към тях може да се причислят страните от Западните и Източните Балкани, които също се намират в Южна Европа. Асоциацията може да служи като връзка сред Централна, Източна и Северна Европа, както и южните и източните елементи на Средиземноморието (между Африка и Азия).

- Но сега обстановката в Испания е тревожна. Държавата е извънредно подвластна от заеми от Брюксел, има политически и стопански проблеми. Как оценявате настоящето положение на страната?

- В момента сме в покрайнините на Европейския съюз. Ние сме външна страна, считана за елементарна марионетка, която би трябвало да се подчинява на решенията на централното държавно управление (истаблишмънта).

С други думи, сега сме марионетка в ръцете на друга марионетка и в тази връзка сме двойно стимулирани да проведем тази значима и потребна за всички ни промяна.

Но, както можете да видите, ние имаме лична концепция за основаване на Велика европейска средиземноморска зона, една от редица други огромни зони, които ще образуват основата на нашата нова самостоятелна и суверенна Европа.

Превод: СМ



Подпишете се за референдума за " Мир и Суверенитет " на https://narodna.me/ /изчакайте няколко секунди, с цел да се отвори страницата/

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР