Днешната политическа ситуация в Сърбия може напълно да бъде сравнена

...
Днешната политическа ситуация в Сърбия може напълно да бъде сравнена
Коментари Харесай

Зоран Живкович: В Сърбия управляват хората на Милошевич, но са 5 пъти по-примитивни

Днешната политическа обстановка в Сърбия може изцяло да бъде съпоставена с онази отпреди 25 години, когато управляваше Слободан Милошевич. Такава позиция изрази някогашният вътрешен министър и експремиер на страната Зоран Живкович, представен от БГНЕС.

" Днес тези, които са на власт преди 25 години купуваха банички на Милошевич. Единствената разлика е в това, че през днешния ден те са по-значими, само че те водят същата политика. Разбира се, че това става по един различен метод. Става въпрос за " ъпдейт " на политиката на Милошевич. " - разяснява Живкович.

" Те лъжат своя народ. Лъжат и всички към себе си. " - акцентира някогашният министър председател.

По думите му, днешните ръководещи в Сърбия настояват, че са за Европейския съюз , само че и преди 25 години имаше очаквания, че Милошевич е " поръчител за мира на Балканите " - в това число измежду някои западни полици.

" Днешните ръководители в Белград лъжат за някакви велики триумфи, а и Милошевич лъжеше по същия метод, само че в същото време бе заседнал до гуша в корупция и престъпност . Единствената разлика е в това, че днешните ръководители са пет пъти по-примитивни от самия Слободан Милошевич. " - акцентира Живкович.

Според него, сега опозиционните сили би трябвало още веднъж да бъдат обединени както са създали по това време.

" Да премахнем суетата. Да победим злото , което по това време се споделяше Милошевич, а през днешния ден носи името Вучич. " - прикани Зоран Живкович.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР