Днес Zhejiang Geely Holding Group (Geely Holding)- най-голямата частна автомобилна

...
Днес Zhejiang Geely Holding Group (Geely Holding)- най-голямата частна автомобилна
Коментари Харесай

Geely придоби дял и в Aston Martin

Днес Zhejiang Geely Holding Group (Geely Holding)- най-голямата частна автомобилна компания в Китай, разгласи, че групата е придобила дял в размер на 7.6% в производителя на първокласни коли Aston Martin Lagonda Global Holdings (Aston Martin).

" За нас е наслаждение да анонсираме нашата инвестиция в Aston Martin и имаме вяра, че с нашия открит опит и предложение в региона на технологиите, Geely Holding може да способства за бъдещия триумф на Aston Martin ", разяснява Даниел Ли, изпълнителен шеф на китайския колос.

" Очакваме с неспокойствие да проучим евентуалните благоприятни условия за ангажиране и съдействие с Aston Martin, който продължава да извършва тактиката си за постигането в дълготраен проект, резистентен растеж и нарастване на доходността ", добавя Ли.

В момента, част от Geely Holding са както пилотната самодейност на гигант- Geely Auto, и емблематични производители като Lotus, smart, Volvo и други, по този начин и започващи производители на напълно електрически коли като LYNK & Co и Zeekr .
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР