Днес започва регистрацията за отборното състезание за компании - Бизнес

...
Днес започва регистрацията за отборното състезание за компании - Бизнес
Коментари Харесай

За първа година благотворителното бягане "Бизнес рън" ще се проведе във Варна

Днес стартира регистрацията за отборното съревнование за компании - " Бизнес рън " във Варна. Надпреварата ще се организира на 17 юни, като 30% от събраните такси ще отидат за организирането на състезателен лагер за деца със болести спина бифида и хидроцефалия.

Състезанието се организира за първа година във Варна. В двете издания през 2017 година в София и Пловдив участваха над 1200 души от 150 от компании в България.

Право на присъединяване има всяка компания, която работи на територията на България. Отборът е формиран от четирима чиновници, като те би трябвало да имат трудов контракт с компанията за повече от 25 часа на седмица и да са работили последните 3 месеца на това място.

Състезанието е на щафетен принцип, като всеки участник би трябвало да пробяга 4 км преди да съобщи щафетата на съотборник. Маршрутът ще премине около корабостроителницата BulYard.

Отборите могат да бъдат смесени или напълно формирани от мъже или дами, като ще има настрана класиране за трите дисциплини.

Състезанието се провежда от състезателен клуб " Бегач " взаимно с iRun.bg. Ранната регистрация до 1 май коства 180 лв. за тим.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР