Днес заместник-министър Енчо Мирчев и главен комисар Стоян Темелакиев обявиха

...
Днес заместник-министър Енчо Мирчев и главен комисар Стоян Темелакиев обявиха
Коментари Харесай

Деян Моллов е преназначен за шеф на Гранична полиция

Днес заместник-министър Енчо Мирчев и основен комисар Стоян Темелакиев оповестиха заповед на министъра на вътрешните работи, с която за шеф на Главна дирекция " Гранична полиция " се преназначава основен комисар Деян Моллов. С друга заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков - основен комисар Светлан Кичиков се преназначава на друга служба в Министерство на вътрешните работи.

Главен комисар Деян Моллов работи в системата на Министерство на вътрешните работи от 2002 година. Цялата му професионална активност минава в Главна дирекция " Гранична полиция ". През 2014 година става шеф на ГПУ-Болярово. През 2015 година е заместник-директор на РДГП-Елхово, през 2016 година е шеф на РДГП-Смолян. От март 2017 година до момента е шеф на РДГП-Елхово.

Награждаван е неведнъж за професионалната си активност. През 2013 година получава Почетен знак на Министерство на вътрешните работи III степен, а през 2015 година - Почетен знак на Министерство на вътрешните работи II степен.

През 2019 година е награден с Почетен знак на Министерство на вътрешните работи I степен, което е най-високото професионално отличие в министерството.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР