Днес времето ще бъде предимно слънчево, с разкъсана висока облачност

...
Днес времето ще бъде предимно слънчево, с разкъсана висока облачност
Коментари Харесай

До края на седмицата- слънчево и топло, от понеделник- захлаждане и превалявания

Днес времето ще бъде най-вече слънчево, с раздрана висока облачност над Западна България. Максималните температури ще са сред 22 и 27 градуса, в София – към 23.

И над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб вятър от юг-югоизток. Ще бъде топло, с оптималната температура на височина 1200 метра – към 18 градуса, на 2000 метра – към 12 градуса.

През идващите два дни ще бъде най-вече слънчево, с раздрана висока облачност. В утринните часове на обособени места в низините ще се образува мъгла или ниска облачност. Ще бъде съвсем безшумно. Минималните температури ще са най-вече сред 5 и 10 градуса, оптимални - сред 21 и 26. През почивните дни през страната ще премине едва изразен атмосферен фронт. Ще има краткотрайни нараствания на облачността, по-съществени в неделя, само че без превалявания. Дневните температури ще се намалят с градус-два. В понеделник от запад облачността бързо ще се усили. С увеличаване напразно от северозапад, ще стартира да нахлува леден въздух. В Западна България ще завали дъжд, в планините над 2200 метра – сняг.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР