Днес властите започнаха масова проверка срещу веригата магазини за играчки

...
Днес властите започнаха масова проверка срещу веригата магазини за играчки
Коментари Харесай

Държавата проверява веригата Хиполенд, след като собственикът й подкрепи протестите

Днес управляващите започнаха всеобща инспекция против веригата магазини за играчки "Хиполенд ", ден откакто притежателят ѝ Мариан Колев разгласи, че поддържа митингите, а синът му е потърпевш неприятно от сълзотворния газ на полицията.

Около 20 чиновници на Национална агенция за приходите, Икономическа полиция и Главна дирекция "Надзор на пазара " са посетили рано тази заран базата на веригата в столичния квартал "Казичене ". Данъчни пък са влезнали в магазините за играчки на веригата. Проверката продължава все още.

От държавните институции към момента не са съобщили информация за акцията и повода за тази неочаквана инспекция.

Припомняме, че след митингите в късните часове на 2 септември, имаше мнозина потърпевши от сълзотворния газ, с който полицията "усмиряваше " протестиращите жители. Сред тях е бил и синът на Мариан Колев. В писмото си, което медиите разпространиха, той разказва по какъв начин 17-годишният му наследник за малко да загуби зрението се, поради химическото вещество, с което е бил обгазен.

"Горд съм, че през целия си умишлен живот съм основал и развъртвам бизнес, че давам работа на над 350 индивида, че заплащам до стотинка плануваните от законите налози и осигуровки, с цел да обезпечавам заплатите в това число на хората, които през днешния ден ни "пазят ", обгазявайки и ослепявайки децата ни ", написа Мариан Колев и разгласи, че поддържа изцяло митингите.

Също по този начин чиновници на веригата магазини вземат участие интензивно в митингите. Те са безапелационни, че са там по лични убеждения.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР