Днес Виолета Стайкова може да бъде изхвърлена от Игри на

...
Днес Виолета Стайкова може да бъде изхвърлена от Игри на
Коментари Харесай

Снимки отпреди 10 години на Виолета от Игри на волята изумиха зрителите

Днес Виолета Стайкова може да бъде изхвърлена от Игри на волята.

Тя е една от най-обсъжданите участнички във формата този сезон.

Преди 10 и повече години Виолета се е занимавала професионално с бодибилдинг

Виолета Стайкова е един от най-обсъжданите участници в " Игри на волята " тази година. От 23 години живее в най-големия град в американския щат Флорида - Джаксънвил.

Собственик е на организация за недвижими парцели, менажира къщи на стойност милиони долари и ръководи над 60 чиновници. А от три месеца владее и телевизионния ефир с незабравимото си присъединяване в най-екстремното риалити, съобщи.

Виолета влезе в шоуто с щерка си Денислава и сега те са единствените дами, които стигнаха до последния стадий на играта. Спортът е в кръвта ѝ, тъй като неин татко е именитият вратар на Левски - Стефан Стайков-Заека.

" Когато си отгледан от спортна легенда, няма по какъв начин да не се възпламени в теб духът за победа ", разсъждава Виолета при влизането си в " Игри на волята ".

Преди да сътвори семейство и да заживее оттатък Океана, Виолета тренира волейбол и приключва Националната спортна академия " Васил Левски " в родния си град София.

" Още на 24 години разбрах, че България е тясна за интелигентна, мощна и красива жена като мен ", спомня си Виолета, която отпътува за Америка, знаейки единствено 2-3 думи на британски.

Преди 10 и повече години Виолета се е занимавала професионално с бодибилдинг и в обществените ѝ мрежи към момента можем да забележим невероятната фигура, която е имала в този интервал и която съумява да поддържа и до през днешния ден. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР