Днес видяхме точния пример как прокуратурата може да се използва

...
Днес видяхме точния пример как прокуратурата може да се използва
Коментари Харесай

Петков за поискания му имунитет: Видяхме как прокуратурата се използва като бухалка

Днес видяхме точния образец по какъв начин прокуратурата може да се употребява като бухалка. Знаете за този проблем доста дълго време, за моя отвод от канадското ми поданство преди две години. Той беше затворен, а в този момент, след две години, когато ще се гласоподава държавното управление, прокуратурата се сети да повдигне този проблем още веднъж.

Така разяснява пред журналисти поискания му от прокуратурата имунитет.

„ Ще си дам имунитета непринудено, с цел да се знае, че не се опасявам, само че чак когато комисията в Народното събрание бъде формирана и всички документи по това дело станат безусловно ясни. Искам да покажа на българския народ по какъв начин прокуратурата употребява невалидни проблеми за политически напън “, безапелационен е той.

Той изясни и по какъв начин хронологично ще се случат нещата: „ Съставя се комисията в Народно събрание, демонстрираме безусловно всички документи, дано и прокуратурата се изясни за какво след две години още веднъж повдига този проблем, и преди комисията да реши каквото и да било, аз ще си дам непринудено имунитета. “
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР