Днес Ви моля колеги, в името на единствения приоритет, който

...
Днес Ви моля колеги, в името на единствения приоритет, който
Коментари Харесай

Вежди Рашидов откри първото заседание на 49-ото НС: Да сведем глави и да разберем, че голямата политика е низ от компромиси

Днес Ви апелирам сътрудници, в името на единствения приоритет, който стои пред всички нас, да сведем глави и да разберем, че огромната политика е низ от взаимни отстъпки. 

Това съобщи председателстващият първото съвещание на 49-ото Народно събрание Вежди Рашидов.

Като най-възрастният присъстващ депутат той откри първото съвещание на новия парламент. В началото Рашидов направи инспекция на кворума и удари парламентарния звънец. В залата участват 235 народни представители.

" Молих се за разсъдък. Дълбоко имах вяра, че разсъдъкът е главното належащо нещо, с цел да може България да се оттласне от дъното. Народът от ден на ден живее с възприятие за липса на сигурност, за късмет за единство и вяра за нещо по-добро. За страдание през днешния ден още веднъж живеем с ненавист и с глупави мантри ", сподели в словото си доайенът на това Народно събрание. 

" Хората желаят обикновени неща, които страната им дължи - лекар за болките им, рейс до прилежащото село, по-високи пенсии. Те желаят устойчиво държавно управление, което да върне спокойствието на всички. Останалото е просто ненавист на гърба на хората ", акцентира Рашидов.

" Народът желае от политиците устойчиво държавно управление ", добави той. 

След изявлението му народните представители поставиха клетва и изслушаха на крайници химните на Република България и на Европейския съюз.
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/942140303432946
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР