Днес в зала Овална на БЧК се състоя кръгла маса,

...
Днес в зала Овална на БЧК се състоя кръгла маса,
Коментари Харесай

Интелектуалци и родолюбиви организации издигнаха кандидатурата на Ангел Джамбазки за евродепутат

Днес в зала " Овална " на БЧК се състоя кръгла маса, на която се поставиха основите на гражданско обединяване за родолюбив поръчител. Символ на този поръчител е Ангел Джамбазки - евродепутат в настоящия Екологичен потенциал и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация.

Те единомислещо се сплотиха към личността и дейностите на Джамбазки и издигнаха кандидатурата му за идните евроизбори.

На събитието участваха интелектуалци, общественици, доценти, професори, неправителствени организации. Част от тях са: Андрей Слабаков, проф. Христо Смоленов, доцент Йордан Панов - човек на годината за 2017, проф. Руслан Костов, доцент доктор Александър Гребенаров, проф. Симеон Ананиев, проф. Ганчо Ганчев, ген. Радослав Пешлеевски, Явор Цаков, Сдружение " Клъстър за зелен превоз ", " Национален закостенял конгрес ", " Балкански център за резистентност и екоинженеринг " и други.

Присъстващите твърдо застанаха зад концепцията, че българската интелигенция е намерила сили и смелост да се опълчи на обезбългаряването. Да си родолюбец към този момент е влиятелно, обаче, борбата в този момент е по-трудна, тъй като патриотизмът в Европа носи нова бликам, която измества другите функционери да натрапват своите перверзни полезности. Битката за природосъобразност е патриотизмът, сподели проф. Смоленов.

Андрей Слабаков показа, че с Джамбазки мислят в една посока. Той се държи извънредно почтено в Екологичен потенциал. Той не не помни едно главно нещо - че е български евродепутат. Първо е българин, след това е евродепутат. Затова той би трябвало да е там и да ни пази. Европейски Съюз е вторичен. България е готина, съобщи режисьорът.

Акад. Георги Марков също изпрати своите поздравления и поддръжка за Джамбазки.

Самият Ангел Джамбазки сподели, че би трябвало да се слагат аргументирано нашите съществени цели. Той се обърна към всички, които го поддържат и показа, че на този стадий значими тематики, по които има потребност от тяхната поддръжка, са точно нулева миграция, затваряне на външните граници на Европейски Съюз, политика към новите мюсюлмански общности. През почтени договаряния може да се доближи до равновесие. Заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация акцентира още, че повода за Брекзит е опитът на Брюксел да дефинира метода на живот на хората във Англия.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР