Днес в присъствието на нотариус бяха изтеглени печелившите, участвали в

...
Днес в присъствието на нотариус бяха изтеглени печелившите, участвали в
Коментари Харесай

Изтеглени бяха наградените от томболата на ЕНЕРГО-ПРО „Вземи ПИК и спечели“

Днес в наличието на нотариус бяха изтеглени печелившите, взели участие в играта с лотария „ Вземи ПИК и завоюва “ на уеб страницата на ЕНЕРГО-ПРО. Голямата премия – таблет – беше извоювана от клиент от град Разград. Имената на всички изтеглени в днешната лотария са оповестени на.

Играта „ Вземи ПИК и завоюва “ се организира в интервала 24.10 – 01.12.2022 година за разпространение на услугите, които компанията предлага в своя Виртуален център за обслужване MyENERGO-PRO. За времето на осъществяване на играта новоиздадените лични идентификационни кодове (ПИК) за потребление на част от онлайн услугите на сдруженията от Групата на адрес са общо 1152.

Освен заявяване на услуги по цифров път, порталът предлага инспекция на сметка, информация за графиците за заплащане и отчитане, планувани спирания на електрозахранването, заявяване на електронни фактура, актуализация на данни в системата за несъмнено и комфортно приемане на информация. Издаването на ПИК е гратис и се прави еднократно, персонално или посредством упълномощено лице, във физически Център за обслужване на компанията. С приемането на ПИК клиентите могат да продължат с потреблението на електронните услуги във Виртуалния център за обслужване от удобството на своето персонално цифрово устройство.

Най-често ПИК служи за улеснено напредване и следене на процедурата по присъединение към електроразпределителната мрежа, която протича в няколко стъпки и изисква подаване на редица документи. По този метод се минимизира физическото навестяване на офис на компанията, в същото време се лимитират рисковете от неприятни практики, които неоторизирани консултанти се пробват да ползват на клиенти посредством корист с името на компанията. Друго изобретение във Виртуалния център за обслужване е електронното встъпване в договорни връзки, като при промяна на партида на битов клиент не е належащо клиентите да попълнят на хартия заявление, а всичко се нанася по електронен път от чиновник на гише в потребителски център.

ЕНЕРГО-ПРО е първата компания в бранша, която дава подобен вид Виртуален център и ще продължи да развива и усилва своето портфолио от цифрови услуги за облекчение на своите клиенти.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР