Днес в предаването Денят започва с Георги Любенов“ беше гост

...
Днес в предаването Денят започва с Георги Любенов“ беше гост
Коментари Харесай

Костадинов: Няма да се учудя от провокация на американците, която цели да ни вкара във войната

 izbori_2023_v1_014

Днес в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов “ беше посетител ръководителят на „ Възраждане “ и претендент за депутат в 3 МИР Варна и 25 МИР София – Костадин Костадинов.

 

В студиото беше коментирано решението на българския парламент да бъде предоставена военна помощ за Украйна. Ето какво сподели ръководителят на „ Възраждане “ по тематиката:

 

„ Когато беше взето решението в Народното събрание да се изпрати оръжие за Украйна, ние от „ Възраждане “ единствени казахме, че вътре в решението има и решение за изпращане на военна част от до 50 индивида. Тогава това беше прикрито от безусловно всички медии, някак си не се появи, не се загатна. Ние сега на процедура сме отворили Кутията на Пандора – идващото нещо, което американците желаят от нас е да включим български боен контингент във войната в Украйна. Това е доста значимо за тях, тъй като те желаят да основат, както се споделя, още една спомагателна разграничителна линия – този път не вътре в българското общество, а сред България и Русия, още една разграничителна линия.  И аз не бих се учудил, в случай че те създадат и някаква провокация, тъй като американците са царе на провокациите “, сподели Костадинов.

 

В удостоверение на думите си той напомни, че  американците  с провокация стартират присъединяване си във войната във Виетнам. Те инсценират в по този начин наречения Тонкински случай сякаш нахлуване от страна на северновиетнамски катери против техни огромни морски съдове – разрушители и фрегати, което оттова насетне включва Америка във войната.

 

По сходен метод се включват и във Втората международна война – президентът тогава – Рузвелт, е знаел, че японците нападат, само че преднамерено не е направил нищо. Така нанесения от страна на японците  удар към този момент дава съображение на Америка да се включи във войната и е коз на ръководещите страната пред американското общество, което е било изолационистки настроено преди този момент и не е желало да се включва във войната.

 

Председателят на „ Възраждане “ добави, че обратно в историята има още доста други такива образци и не би се учудил и на провокации на българска територия.

 

„ Ако се сформира държавно управление след изборите, то ще бъде формирано, тъй като вие виждате, че има огромен напън извън да се съберат несъбираемите съставки – т.е. ГЕРБ от една страна и Продължаваме промяната  и Доносническа България от другата страна, които не могат да се понасят органичен, само че се натискат, с цел да бъдат коалирани с една единствена цел – българското държавно управление към този момент „ законно “ да изпрати контингент в Украйна. Всяко едно подаване на глас за основаване на такова държавно управление в действителност вкарва България във война.

 

Политическата организация сега, която може да отбрани мира и сигурността в нашата страна, единството на българското общество, колкото и да е разпокъсано, колкото и да е фрагментирано то, е „ Възраждане “. Това е истината. “, добави още Костадинов – ръководител на „ Възраждане “ и претендент за депутат за 3 МИР – Варна и 25 МИР София.

 

В края на диалога той се обърна към българските жители с апел да изберат свободата.

 

Цялото присъединяване на Костадин Костадинов в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " може да видите тук: 

 

Българските жители могат да дадат доверието си за Костадин Костадинов  с номер 3 в бюлетината на изборите на 2 април 2023 година

Възраждане е с номер 3 в бюлетината!

 

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР