Днес в Община Борован отбелязаха 29 юни – Национален ден

...
Днес в Община Борован отбелязаха 29 юни – Национален ден
Коментари Харесай

В Борован отбелязаха Националния ден на безопасността на движението по пътищата /снимки/

Днес в Община Борован означиха 29 юни – Национален ден на сигурността на придвижването по пътищата, оповестиха от локалната администрация. Днешната самодейност мина под мотото „ Пазете децата на пътя “.
По самодейност на БМЧК - Борован и в партньорство с общината, деца раздадоха брошури и листовки на преминаващите водачи. Движението на път 15 беше спряно за 10 минути със съдействието на представители на Министерство на вътрешните работи, от полицейски сектор Борован.
Доброволците от БМЧК сгоспожа Даниела Велчовска - учител в ПГТ „ Коста Петров “, зам.-кмета на общината - Илияна Донкова, уважиха паметта на жертвите при произшествия и раздадоха осведомителни брошури с апел „ Пазете децата на пътя “.
В отбелязването на се включиха и редица общини, неправителствени организации и обществено виновни компании. С това се цели привличане на в допълнение публично внимание към проблемите на пътната сигурност, освен на този ден, само че и през цялата година. Датата е определена и заради обстоятелството, че в този момент стартират месеците, в които обичайно се подхващат доста пътувания и когато настъпват максимален брой тежки пътнотранспортни катастрофи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР