Днес в личният си Фейсбук профил видният представител на академичните

...
Днес в личният си Фейсбук профил видният представител на академичните
Коментари Харесай

ПОДИГРАВКА С НАРОДА! Лютеница в Англия за левче, у дома за четири...

Днес в персоналният си Facebook профил видният представител на университетските среди у нас, професор Петър Иванов разгласява статусът на Драгомир Кънов, който покзва фрапантната разлика на цената на лютеницата у нас и в Англия.

Оказва се, че една от водещите марки производител на лютеница у нас продава своя артикул за нищо и никакви пари в Обединеното кралство, а на родна земя поставя надценка до безбожие и българският жител си заплаща съвсем тройна цена на родна земя, вместо да бъде противоположното.

Вижте какво написа Драгомир Кънов в персоналният си профил!

*публикуваме без редакторска интервенция

Традиционна лютеница “Дерони” в Англия! Две бурканчета от 520 грама за 1 паунд или 2,22 лв. по курса за деня. Друго яче казано, едно бурканче коства 1,11 лв.. Същата лютеница, същата разфасовака, на същия производител в България коства към 4 лв. за бурканче. Да ви е сладко! Република България!



На откритието на Кънов, професорът възкликна: “ЩО ТАКА БЕ, ИЗРОДИ!”

За страдание това е единствено един от многото образци за несправедливостите на които е подлагат българският народ. И да питаме, до по кое време ще е по този начин... въпросът ни ще си остане без отговор!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР