Днес в Комисията по транспорт на Европейския парламент два от

...
Днес в Комисията по транспорт на Европейския парламент два от
Коментари Харесай

Пакет Мобилност на косъм да постави началото на края на ЕС

Днес в Комисията по превоз на Европейския парламент два от трите отчета бяха отхвърлени, което беше явен знак от страните от Централна и Източна Европа от така наречен " Пътен алианс ", че арогантното държание и налагане на решения не е методът, по който би трябвало да действа съюзът. Това обявиха в своя обща позиция българските представители в Европейския парламент след извършеното гласоподаване по Пакет " Мобилност ".

 Снимка 399457
Източник:

Според тях е явно, че актуалният парламент няма единодушие за приемане на работещи решения и обявиха, че гласуването е посочило, че компромис по препоръчаните текстове от Европейска комисия не могат да бъдат признати.

 Росен Желязков успокоява превозвачите - да изчакат Обновена
Росен Желязков успокоява превозвачите - да изчакат

" Сит на гладен религия няма. Това е ситуацията в Европейски Съюз ", сподели Курумбашев

 Снимка 399459
Източник:

Опитът от страна на Европейска комисия и група страни членки да прокарат очевидно протекционистки ограничения реализира само разделяне, уверени са родните представители, които показаха, че този опит е бил на път да сложи началото на края на Европейския съюз , само че въпреки всичко не е съумял.

В своето мнение те обявиха, че с помощта на обединяването си са съумели да защитят българския народен интерес , защото не са позволили Комисията по превоз да одобри изцяло решение по Пакета " Мобилност ".

 Отхвърлиха настояванията ни по пакета
Отхвърлиха настояванията ни по пакета " Макрон "

Транспортната комисия на Европарламента не одобри предложенията ни

 Снимка 399456
Източник:

За нас е неприемливо, в случай че са отхвърлени две от трите оферти, този въпрос да се слага за разглеждане в пленарна зала , обявиха родните представители и показаха вяра, че всички институции в България ще продължат напъните си за отстояване на националните ползи.

 Пакетът
Пакетът " Макрон " краде българския транспортен бизнес, безапелационен Джамбазки

Нарушава се главно право за свободно придвижване и търговия, счита евродепутатът
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР