Днес в ХГ Проф. Марин Върбанов“ в Оряхово се проведе

...
Днес в ХГ Проф. Марин Върбанов“ в Оряхово се проведе
Коментари Харесай

Учители се събраха на конференция в Оряхово

Днес в ХГ „ Проф. Марин Върбанов “ в Оряхово се организира Общинска конференция, проведена от Методично обединяване на детските учители в общината на тематика: „ Повишаване на качеството на обучение и придобиване на основни компетентности от децата “ с подтема „ Това сме ние и нашата детска градина “ с присъединяване на учители и шефове.
Целта на този конгрес, включен в проекта за активността на РУО – Враца за образователната 2023/2024 година, е рационализиране на прилаганите просветителни модели от детските градини, популяризирането на сполучливи практики, свързани с повишението на качеството на обучение и придобиване на основни компетентности от децата.
Детските градини на територията на общината – ДГ „ Пролет “ - Оряхово, ДГ „ Дружба “ - Оряхово, ДГ „ Мир “ – с. Селановци и ДГ „ Слънчице “ – с. Остров показаха отчети и презентации, популяризиращи сполучливите им практики през годините до през днешния ден.
Журито в състав Асен Бошнаков – Директор Дирекция „ Административно обслужване, обучение, просвета, спорт и туризъм “, Лидия Петрова – основен специалист Образование и Илиян Тодоров – основен експерт „ Връзки с обществеността, медийна и културна политика “  единодушно взеха решение класиращата се Детска градина, която следва да вземе присъединяване в Регионалния конгрес да е ДГ„ Пролет “ – Оряхово с шеф Венелина Йонова с презентация на тематика: „ Да бъдем деца дружно с нашите деца “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР