Днес в 19,00 часа Ботев (Пловдив) ще търси спечелването на

...
Днес в 19,00 часа Ботев (Пловдив) ще търси спечелването на
Коментари Харесай

Време е за големия финал, вижте къде да гледате мача

Днес в 19,00 часа Ботев (Пловдив) ще търси спечелването на четвърта Купа на България в историята си против Локомотив (Пд), който ще се бори за трети подобен трофей във витрината си. 
Треньорът на " жълто-черните " Николай Киров има съмнение на кого да заложи като крайни бранители. Голяма е вероятността като титуляри да стартират бразилците Джонатан и Еберт Кардосо. Първият лекуваше контузия и в случай че не е подготвен за 90 минути, то вместо него ще излезе Филипов.
ВИЖТЕ КОЯ ТЕЛЕВИЗИЯ ЩЕ ПРЕДАВА МАЧА
На вратата ще е Кайзер, а в центъра на отбраната ще си партнират Кристиан Димитров и Пиргов. Пред тях ще е Терзиев, а в полузащитата ще работят Балтанов, Неделев, Тонев и Васил Шопов. Нападението ще води Антонио Вутов, който пропусна предходните три мача поради наказване.
Треньорът на Локо (Пд ) Бруно Акрапович разполага с всичко най-хубаво. Той няма да изневери на стила си с по-изчаквателни дейности и да разчита на контраатаки и статични положения. Но може и да смени употребяваното 3-5-2 с 4-2-3-1. В офанзива ще работят Аралица и Димитър Илиев.
ВИЖТЕ КОЯ ТЕЛЕВИЗИЯ ЩЕ ПРЕДАВА МАЧА
Дилемата пред босненския ментор е на кого да заложи под рамката. В шампионата с отлични изяви бе Илко Пиргов - той хвана три дузпи против Етър. С по-големи шансове обаче е Мартин Луков.
Мачът е на стадион " Васил Левски " в София и може да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР