Днес в 18.00 ч. "Семейни войни" ще изненада зрителите с

...
Днес в 18.00 ч. "Семейни войни" ще изненада зрителите с
Коментари Харесай

Забавления и положителни емоции с НеСемейни войни днес

Днес в 18.00 ч. "Семейни войни " ще изненада феновете с нов сезон и специфични епизоди, в които общото сред участниците е не роднинската им връзка, а специалността - волейболистки, сумисти, танцьори, артисти, готвачи и кореспонденти. Ивомира Пехливанова надникна зад кулисите на предаването и сподели някои от звездните участници в "НеСемейни войни ".

"Играят четири тима и общото сред тях е, че са съсредоточени към някаква специалност. Тези хора са повече от семейство, тъй като прекарват доста време дружно. Те играят доста сърцато и са доста сплотени. Неслучайно два от тимовете са спортисти - те постоянно имат воля за победа и се борят и за последната точка ", показа продуцентът Атанас Маринов.

Тази заран той и водещият Цветомир Иванов пък премериха сили против водещата Гала и Зейнеб в ефира на „ На кафе”, където описаха и какво могат да чакат феновете в новия сезон на предаването.



В първия в историята на предаването шампионат се изправят четири тима - Сумисти, Волейболистки, Актьори и Танцьори. На правилото всеки против всеки, в идващите шест епизода те ще се борят за всяка точка от всеки рунд, които ще се прибавят към тяхното самостоятелно класиране. На финала ще завоюва този тим, който е събрал най-вече точки от срещите и бързи пари, а премията, която ще грабне спечелилият, е 10 000 лева

Не пропускайте първия дуел в "НеСемейни войни " сред Сумисти и Волейболистки - довечера от 18.00 ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР