Днес в 14:30 часа е срещата между и от 18-ия

...
Днес в 14:30 часа е срещата между и от 18-ия
Коментари Харесай

Херо на прага на юбилейна победа

Днес в 14:30 часа е срещата сред и от 18-ия кръг на efbet Лига. Макар да се намират в двете противоположни половини на класирането, можем да чакаме много забавен конфликт сред тези два тима. Футболистите на домакините пък имат късмет да зарадват своя треньор -Херо, защото възможна тяхна победа през днешния ден ще бъде юбилейна 250-а в кариерата на наставника в родното ни състезание.

Берое се намира в добра форма преди днешния мач. Отборът е в серия от 5 следващи мача без загуба и се надява да продължи със мощните си игри и през днешния ден. Старозагорци имат потребност от трите точки, с цел да не изостават от водачите в борбата за топ 3.

Славия пък продължава да разочарова от началото на сезона и незабавно се нуждае от нещо положително. " Белите " изгубиха последните си два мача и се намират на предпоследното място в таблицата. Освен това столичани са тимът с най-слабо нахлуване, като са вкарали едвам 10 гола в досегашните си 17 мача.

През първия полусезон Берое завоюва на " Овча купел " с 2:0. Общата статистика сред двата тима в елита обаче е в интерес на столичани, които имат 46 победи, 23 равенства и 39 загуби против старозагорци.

Херо не може да употребява в този мач и Маринов, които са контузени. Така треньорът на Берое евентуално ще заложи на Ганев на вратата и пред него триото Ангелов, Мезаг и Цветков в защита. Фуртадо и Василев ще са халф-бековете, а Минчев, Макута и Конте ще работят в средата на терена. В офанзива пък ще се разчита на Камбуров и.

Гостите нямат кадрови проблеми. Така ще може да пусне най-хубавото, с което разполага. Очаква се единайсеторката да бъде формирана от под рамката и в отбрана Патев, Гандри, Христов и Антовски. Вълчев и Тасевски ще са опорни полузащитници, а Стоев и Кирилов ще бъдат на крилата. Атаката ще води Кръстев, а зад тила му ще работи Рангелов.

efbet Лига, 18 кръг:

БЕРОЕ - СЛАВИЯ

Вероятни сформира:

БЕРОЕ: Ганев, Ангелов, Мезаг, Цветков, Фуртадо, Василев, Минчев, Макута, Конте, Камбуров, Еривалдо

СЛАВИЯ: С. Вуцов, Патев, Гандри, Христов, Антовски, Тасевски, Вълчев, Стоев, Кирилов, Рангелов, Кръстев

Стадион: " Берое ", Стара Загора
Съдия: Георги Кабаков
Начало: 14:30 часа

efbet Лига 18 кръг, неделя 21 февруари  Берое 14:30предстои  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР