Днес в 12:00 часа в Бояна ще бъде теглен жребият

...
Днес в 12:00 часа в Бояна ще бъде теглен жребият
Коментари Харесай

Днес теглят жребия за два поредни кръга за Купата на България

Днес в 12:00 часа в Бояна ще бъде теглен жребият за два следващи кръга за Купата на България (1/16-финалите и осминафиналите). По стратегия те са планувани да се изиграят по време на международното състезание.

В 1/16-финалите присъединяване ще вземат класиралите се отбори от предварителните кръгове (Втора и трета лига), които след дирижиран жребии ще се изправят против тимовете от Първа лига. Те ще бъдат домакини в своите мачове, а спечелилият се излъчва по системата от една футболна среща.

Мачовете от този стадий на шампионата би трябвало да се изиграят в седмицата 29 ноември - 1 декември. След жребия за 1/16-финалите ще бъде изтеглен и този за осминафиналите на шампионата. Той няма да бъде дирижиран, като в урната ще попаднат всички към този момент избрани двойки. Така всяка двойка ще получи номер, като хазаин ще бъде класиралия се тим от първата. Тук е вероятен мач сред Левски и ЦСКА. Мачовете от този стадий на шампионата би трябвало да се изиграят в седмицата 6-8 декември.

Първа урна (предварителни кръгове):

9 тима от Втора лига - Спартак Плевен, Миньор Перник, Крумовград, Литекс, Дунав Русе, Витоша Бистрица, Спортист Своге, Марица, Струмска популярност

7 тима от Трета лига - Вихрен, Розова котловина, Гигант Съединение, Чавдар Етрополе, Севлиево, Черноморец Балчик, Марек
 Жребият за Купата на България ще е явен на 11 октомври
Жребият за Купата на България ще е явен на 11 октомври

От 12:00 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР