Днес в 11:00ч Меркурий – планетата на мисълта и комуникациите

...
Днес в 11:00ч Меркурий – планетата на мисълта и комуникациите
Коментари Харесай

Вижте астросъвета за днес

Днес в 11:00ч Меркурий – планетата на мисълта и връзките - се реалокира в символ Скорпион. Желанията стават пламенни, мислите потайни, пригответе се да срещате хапещ жлъч, подозрителността ще води до сглобяване на разнообразни сюжети, търсене на всички места конспирации и „ под вола теле”. Положението на Меркурий ще се отрази удобно за хората, които имат Слънце или Асцендент във водните знаци – Рак, Скорпион и Риби.

Луната прави съвпад с Марс (14:28ч) – Аспекта носи вътрешно напрежение, основава дисхармоничен декор на деня.

Възможно е да се появи главоболие от прочувствено напрежение. Тревожност, комплициране, неприятни страсти. Луната е в символ Дева. Добро време за решение на всекидневни проблеми. Човек през този интервал е оттеглен в държанието си. Заедно с това е много сериозен. Възниква предпочитание да се меси в работите на другите без да го молят. Може да се появят търкания с близките.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета. Луната се движи по празен курс от 14:28 до 20:36ч., по тази причина през този интервал не е уместно да се стартират значими и нови каузи. Не започвайте нищо значимо, не посещавайте държавната администрация за споразумяване на въпроси, не предприемайте значими решения, настоятелен договаряния. Всичко ще бъде на вятъра и ще изхабите доста нерви, ще срещнете доста компликации, а краят е неразбираем. В 20:36ч Луната минава в знака на партньорството Везни. 27 лунен ден стартира в 04:56ч и продължава през целия ден – Символ на деня е тризъбец, вълшебен скиптър, Нептун. Препоръчва се да разпускате, да слушате музика. Днес бъдете по-близко до своите родственици и другари, обърнете повече внимание на децата. Този интервал съставлява хармонично комбиниране на разсъдъка с интуицията. Сложността на този ден се състои в това външната пъргавина да се съчетае с цялостното вътрешно разформироване и откритостта ни към тънката информация. Полезно е да се занимавате със самообучение. Време за подготовка за нов витален стадий.

Постарайте се да не зацикляте на съответните витални и изключително битови проблеми. В този ден са рискови заблудите, разсеяността, по тази причина се предлагат медитации, молебствия, централизация и самоосъзнаване. Не се предлага да се стартират нови каузи. Човек може да стане жертва на илюзии. Опасни са пиянството, мощната музика, да сме в сънливо положение.

Денят е обвързван с лечителството, молитвите и светлите очаквания за бъдещето. Добре е човек да е на път и да не се привързва към несъмнено място, да се поддържа връзка с природата.

Не би трябвало да се употребява огледало в този ден, да не се прелива кръв, в случай че не е неотложно. Особено уязвима е лимфната система. От приемане на медикаменти, в случай че е допустимо се ограничавайте, защото използването на химически субстанции може да провокира непредвидена реакция и да има разнообразни затруднения. Болестите почнали в този момент не са рискови. Бизнес – Подходящо време за щедрост. Всички останали интервенции с парични знаци са обречени на крах. Затова е желателно да се посветите извънредно на спонсорство.

Счита се, че парите дадени за щедрост, основават светла карма и в следствие носят благосъстояния – както материални, по този начин и духовни. Секс - Много е значимо в основата на секса да стои любовта, близостта, другарските връзки, а освен чистата физиология. Идеално време за първи сексуален контакт или за зачатие. Диета – Да се ограничи потреблението на картофи и цитрусови плодове. Подстрижка – Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си тип и желаят да създадат усещане. Това ще ускори вашето омагьосване и реализиране на триумф пред близките. Подходящо е и за тия, които са решили да трансформират своя имидж. Сънищата демонстрират, до каква степен човек е кадърен да съществува в хармонични връзки с околното пространство и до каква степен е в положение да резервира равновесието сред духовния и материалния свят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР