Днес учениците в СУ Христо Ботев“ в село Габаре осъществиха

...
Днес учениците в СУ Христо Ботев“ в село Габаре осъществиха
Коментари Харесай

Откриха нов модерен физкултурен салон в Габаре /снимки/

Днес учениците в СУ „ Христо Ботев “ в село Габаре реализираха една своя дългогодишна фантазия - открит беше нов, огромен, ярък и съвременен физкултурен салон, в който децата ще играят на топло и изсъхнало през студените, мокри и снежни месеци от образователната година.
Условията в новото оборудване ще им разрешат да извършват главните цели на физическото образование, а точно да градят обич към спорта, дисциплината, отговорност, приемливост, създаване на двигателна просвета и здравословни привички, посредством интензивно спортуване.  
Събитието почетоха с наличието си инж. Иво Цветков, кмет на община Бяла Слатина, мандат 2019-2023 година, зам.-кметът Петър Петров, народния представител Красен Кръстев, Елена Николаева – кмет на село Габаре, мандат 2019-2023 година, поданици, някогашни и сегашни ученици и преподаватели в образователното заведение.
В послание към присъстващите инж. Цветков пожела на всички, които ще употребяват новия физкултурен салон, да са доста здрави, и изпълнени с упоритост и предпочитание за реализиране на обилни спортни триумфи, в това число и национални. 
Директорът на учебното заведение Марио Николов сърдечно благодари на община Бяла Слатина и на Елена Николаева за напъните този ремонт да се трансформира в действителност. Той изрази задоволството си, че този ремонт добавя модерната, модерна и отговаряща на динамичността и условията на времето, в което живеем, материално-техническа база.
За положителното въодушевление се погрижиха ученици на учебното заведение, както и гостуващите надарени танцьори от Ансамбъл „ Мездра “. Ученици в кулинарната паралелка пък бяха подготвили огромно многообразие от кулинарни изкушения.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР