Днес ЦСКА подписа Меморандум за създаване на съвместно дружество с

...
Днес ЦСКА подписа Меморандум за създаване на съвместно дружество с
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: ЦСКА подписа важен договор за стадиона

Днес ЦСКА подписа Меморандум за основаване на взаимно сдружение с страната, което да подсигурява построяването на новия стадион, оповестяват от клуба и допълват:

Чрез меморандума клубът и спортното министерство се ангажират с ясни стъпки и периоди, които да официализират учредяването на общо сдружение.

Важно допълнение към документа е подписаното към него Приложение, което съставлява учредителния акт на новото сдружение. В него страните реализират единодушие за структурата и активността на сдружението.

Докато тече работа по документите и вписването в Търговския указател, страната удостоверява правото на ЦСКА да продължи проектирането на стадиона и се задължава да спомага при нужда.

Цялото финансиране за стадиона ще бъде обезпечено от ЦСКА. Ръководството на клуба и интернационалните проектанти не престават усилената работа по идейния план и техническите параметри на стадиона.

Както неведнъж сме заявявали, подготвени сме на всевъзможни разновидности за партньорство с страната и ще съблюдаваме всички законови разпореждания, единствено и единствено да стигнем до градеж на ново, съвременно спортно оборудване, което София заслужава.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР