Днес сутринта проверихме и до 9:30 ч. в деловодството на

...
Днес сутринта проверихме и до 9:30 ч. в деловодството на
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Ако Борисов не го направи, внасяме искане за сваляне на имунитета му

Днес сутринта проверихме и до 9:30 ч. в деловодството на Народното събрание нямаше и все още няма импортирано документално искане за освобождение от имунитет. Това сподели депутатът и ръководител на на ПГ на Българска социалистическа партия Георги Свиленски пред публицисти във връзка обещанието на водача на ГЕРБ Бойко Борисов да си даде непринудено имунитета, съобщи кореспондент на  " Фокус ". 

Той не пожела да каже името на водача на ГЕРБ, защото през вчерашния ден чул, че в случай че не му бъде упоменато името, другите народни представители са незначими. " Този сътрудник, през вчерашния ден сутринта съобщи, че няма да си дава имунитета. След като точката в дневния ред беше втора за през вчерашния ден и имаше действителен късмет да бъде призната и прегледана, и този сътрудник да остане без имунитет, сподели, че ще си го даде самичък ", разясни той.

По думите му във вчерашния ден този негов сътрудник е излъгал и медиите и парламентарната си група, както го правел непрестанно.

Георги Свиленски уточни, че към този миг, този национален представител продължава да се крие зад четирите стени на Народното събрание и разгласи, че в случай че до края на деня, този сътрудник не си извърши обещаното, още на следващия ден Българска социалистическа партия ще предложи това да бъде точка първа в дневния ред.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР