Днес сутринта е приключила част от проверката. Фирма Мобилус 5

...
Днес сутринта е приключила част от проверката. Фирма Мобилус 5
Коментари Харесай

Московски разкри голяма нередност за фирмата, притежавала автобуса-ковчег!

" Днес сутринта е завършила част от инспекцията. Фирма Мобилус 5 ООД. Тя има годен лиценз за осъществяване на транспорт на пасажери. Тя е записана в Божурище. Финансово постоянна компания е. На 5-и април контролни органи на министерството са направили инспекция на компанията и не са открити нарушавания. Тя открива и установи, че в лиценза на компанията има вписани общо 6 рейса. Автобусът, участващ в случая, е с дата 2001 година. Това съобщи транспортният министър Ивайло Московски след среща в Министерски съвет поради злополуката с 16 жертви край Своге.

" По обвързване и по разпоредба тези компании за инцидентен транспорт би трябвало да дават информация за маршрута и пътуванията си. Такъв при нас от тази компания - няма, в това число и за съответното пътешестване ", сподели Московски.

" Водачът на рейса е Григор Григоров. Водачът има психическо проучване с годност до 2021 година. Има годна карта за подготовка до 2023 година. Има годно удостоверение за ръководство на съответното транспортно средство ", приключи той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР