Днес Софийският градски съд ще гледа мярката на Чавдар Бояджиев,

...
Днес Софийският градски съд ще гледа мярката на Чавдар Бояджиев,
Коментари Харесай

Гледат мярката на тройния убиец от Лозен

Днес Софийският градски съд ще гледа мярката на Чавдар Бояджиев, който бе арестуван за двойното ликвидиране в Лозен. Труповете на 18-годишно момиче и 27-годишно момче бяха открити в събота сутринта в околност край селото.


Двете тела са били с огнестрелни рани.

„ Момичето е било убито в късните часове на 3 август. Не по-късно от 4 часа е осъществено второто ликвидиране - мъж на 27 година Убийствата са осъществени с огнестрелни оръжия, " по изключително нечовечен метод ", съобщи заместител основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев на ексклузивен брифинг в неделя.

При задържането си мъжът е направил признания. Намерени проектили и гилзи при тялото на убитото момче, са изстреляни от револвер, открит в автомобила на обвинения, потвърждава експертиза на проверяващите органи.

Съвсем умишлено и премислено 34-годишният Чавдар Бояджиев е прострелял 27-годишния Иво Колев, безапелационни са проверяващите. При всеки отвод на младия мъж да му даде кода си за онлайн банкирането, е получавал патрон. А парите трябвали на Бояджиев, с цел да мине през Турция към Русия, откакто умъртвил и 18-годишната Яна. Двете жертви са умъртвени в границите на няколко часа, наоколо до местата, където телата им бяха открити. Бояджиев самичък е показал къде са те. В дома му са открити облекла и обувки с останки от кръв.

През април предходната година арестуваният е направил ликвидиране по несъобразителност на 22-годишна жена, само че е освободен с мярка подписка.

„ През предходната година на 6 април обвиненият е направил и друго ликвидиране по несъобразителност, жертвата е 22 годишно момиче. Той е арестуван за период от 72 часа, само че импортирано е искане за непрекъснато задържане, съдът апелира това решение с мярка подписка, сега делото е на произвеждане, то е стартирало в бранш следствие на Столична дирекция на вътрешните работи. Намираме доста пропуски по това дело, поискали сме освобождение от служба на неговия началник ", сподели още Коцев.

В момента обвиненият живее с момиче, чийто татко е бил чиновник на Министерство на вътрешните работи през 1991 година, назначен в столичното девето районно ръководство, през 1998 година е напуснал системата на Министерство на вътрешните работи. Обвиняемият Ч.Б. е употребил оръжието на бащата на момичето.

Случаят с тройния палач и.ф. основният прокурор Борислав Сарафов изиска оставката на районния прокурор на София Невена Зартова, а управлението на Министерство на вътрешните работи сне доверието си от началници в структурата на Столична дирекция на вътрешните работи./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР