Днес служители на ОД на МВР – Варна са извършили

...
Днес служители на ОД на МВР – Варна са извършили
Коментари Харесай

Четири нови досъдебни производства за неспазена карантина във Варна

Днес чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна са направили 573 инспекции по адреси на лица, сложени под наложителна домашна карантина, защото са били в контакт със инфектирани с ковид жители или са пристигнали от рискови дестинации. В резултат на дейностите на органите на реда има формирани четири досъдебни производства за закононарушения по член 355, алинея 2 от Наказателен кодекс, касаещ неспазване на наложителната карантина след завръщане от рискова страна, оповестиха от ОД Министерство на вътрешните работи - Варна.

Разследванията, стартирани по време на оповестеното изключително състояние поради ковид, са взети на специфичен доклад от Апелативната прокуратура във Варна.

На всички входове и изходи на Варна са ситуирани контролно-пропусквателен пункт, които управляват придвижването на хора, по отношение на последните разпоредби на Националния действен щаб, целящи ограничение разпространяването на COVID-19 на територията на страната.

ОДМВР – Варна предизвестява жителите да пътуват единствено при необходимост на пътуването, наложена от полагане на труд в обитаемото място, здравословни аргументи на пътуващия или негови близки, завръщане на сегашния или непрекъснат адрес. Това се удостоверява с декларация, служебна записка от работодателя или длъжностен документ – карта, медицински документ, документ за идентичност.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа по
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР