Днес, след успешното изслушване пред Мониторинговата група за Върховенство на

...
Днес, след успешното изслушване пред Мониторинговата група за Върховенство на
Коментари Харесай

Радев Кънев: Радвам се, че премиерът осъзнава мащаба на новото европейско законодателство

" Днес, след сполучливото чуване пред Мониторинговата група за Върховенство на правото в Екологичен потенциал, имахме къса, само че много интензивна среща с премиера Кирил Петков и правосъдния министър Надежда Йорданова, с която имахме и малко повече време на четири очи. " Това написа на страницата си във Facebook евродетутатът Радан Кънев.

" Разговорът, като сред остарели познати (стар съм аз, министър председателят е много по-млад???? ), препускаше по всички заболели тематики - от правосъдната промяна, през рецесията на границите на Украйна, та до законодателната работа по пакета FitFor55 в Екологичен потенциал и новия акт на Европейска комисия, който предлага изискванията за систематизиране на нуклеарната сила като устойчива.

Радвам се, че министър председателят осъзнава мащаба на новото европейско законодателство и отговорността на рационална национална позиция по него. Ако сме неподготвени, то може да е цунами за енергетиката ни. От друга страна, пътят към интензивен стопански напредък и внезапно увеличение на вложенията минава само през рационализация и вложения в Зеления преход ", написа евродепутатът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР