Днес след обяд в град Струга бе убит Дилавер Бойку-Леку.

...
Днес след обяд в град Струга бе убит Дилавер Бойку-Леку.
Коментари Харесай

ПОКАЗЕН РАЗСТРЕЛ: Убит е емблематичен бос на проституцията с 3000 секс робини! Застрелян е пред собственото му заведение...

Днес след обяд в град Струга бе погубен Дилавер Бойку-Леку. Бойку, който е етнически албанец, се смяташе за началник на балканската мафия, занимаваща се с проституция и търговия с бели робини от страните на някогашния Съюз на съветските социалистически републики и Балканите. Робините бяха продавани в Западна Европа, предава БГНЕС. Бившият американски дипломат в Скопие Лорънс Бътлер го дефинира преди известно време като „ най-известният македонски жител “. Той бе разследван от Интерпол и ФБР за образуване на “търгове “ за бели робини в село Велеща, край Струга.



Според македонското вътрешно министерство той е продал към 3000 дами. Бойку бе прострелян в главата пред личното му заведение.

По всяка възможност убийството е осъществено от клана Истрефи. Като претекст македонските медии показват „ кръвна вендета “, поради ликвидирането на техния 23-годишен наследник Ситем Истрефи. През 2002 година Дилавер Бойку-Леку бе задържан, само че съумя да избяга от пандиза. След това бе арестуван в Черна гора и върнат назад в Македония.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР