Днес SKODA разкри нови подробности за изцяло новия си модел SCALA,

...
Днес SKODA разкри нови подробности за
изцяло новия си модел SCALA,
Коментари Харесай

Нови подробности за SKODA SCALA

Днес SKODA разкри нови детайлности за изцяло новия си модел SCALA, който е първия представител на марката, създаден на модулната A0 MQB платформа на компанията майка Volkswagen Group.

Новият хечбек SCALA дава обещание да предложи изключително високо равнище на дейна и пасивна сигурност, напълно диодно изпълнение на предните и задните светлини, необятен интериор и голям багажник, както и типичните за SKODA хитроумни решения за допълнителни по-малки товарни отделения, специализирани аксесоари и всякакви решения за облекчение на всекидневието.

Основните габарити на са дължина 4362 мм, ширина 1793 мм и височина от 1471 мм, при междуосие от 2649 мм. От марката споделят, че пасажерите на задните седалки ще могат да разчитат на свободно пространство за краката от 73 мм (73 мм при Octavia), 1425 мм за раменете (1449 мм при Octavia) и 982 мм за главите си (980 при Octavia). Товарното поделение на новия модел ще бъде 467 литра, а след сгъването на облегалките на задните седалки потребният размер ще може да достигне 1410 литра.

SKODA SCALA ще стъпи на пазара през първата половина на идната година с избор между пет двигателни версии, максималните мощности на които ще варират от 90 до 150 конски сили.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР