Днес ще ви върви във всичко, което е свързано с

...
Днес ще ви върви във всичко, което е свързано с
Коментари Харесай

Днес ще ви върви във всичко, което е свързано с пари

Днес ще ви върви във всичко, което е обвързвано с пари. Вижте какво вещаят звездите за вас.
Овен
Kaрате се надали не с всички, в които разговаряте, въпреки че не желаете да се случи нищо сходно. Забележките Ви са язвителни, шегите – обидни, а въпросите – нетактични. Освен това неутолимата жадност за другарство Ви тласка към нови контакти, тъй че денят безусловно ще се състои от огромни и дребни спорове, пререкания и недоразумения. Имате потребност от най-малко няколко часа, които да прекарате уединено със себе си, с цел да разберете дори не какво става, а просто да се отдалечите от другите хора и да свалите товара за непознатите отрицателни страсти. Разходка в парка към обяд може да стане чудесно лекарство от доста неприятности.
Телец
Стремите се към реализиране на обилни триумфи в работата, като употребявате ексцентрични способи, с цел да получите мечтаното. Представителите на знака ще създадат непредвидени открития, и ще узнаят за себе си и за обкръжаващите доста нови неща. Това е прелестен ден, подобаващ да извършите прелестно усещане на човек, който Ви е приветлив, като му покажете, че ползата Ви към него задминава деловите рамки. Може да си планувате отмора, както и да купувате туристически справочници и движимости, които биха Ви били от изгода по време на пътешестване. Вероятна е среща със остарели познати, непредвидени предложения и самопризнания, които ще Ви заварят неподготвени.
Близнаци
Дали има някой, който, както Вас, да умее да изпита наслаждение, без значение дали е самичък или в компания? Само че в дадения миг сте настроени да изпускате единствено позитивни флуиди, с коете не можете да не привлечете към себе си извънредно доста хора. Всичко може да приключи с това, че до Вас да се приближи някой, който може да Ви стане повече от другар. Не пропускайте този човек: необикновен, отзивчив и напълно не наподобяващ на хората, с които сте привикнали да поддържате връзка
Рак
Днес ще бъдете твърдо уверени, че сте по-добър човек, в сравнение с индивида, който е паралелно с Вас, а и количеството на неговите дефекти ще Ви озадачава от ден на ден и повече. А Вие идеални ли сте? И дали ще намерите някой различен, който да е по-добър от сегашната Ви половинка? Замислете се за това!
Лъв
Няма да е ненужно да внесете повече изясненост и ред в своя персонален живот, а също и в връзките с децата. Ако се занимавате със свободна креативна активност, пробвайте да се самодисциплинирате. Това ще се отрази позитивно на Вашите постижения и ще Ви разреши да сте по-уверени в своите качества. В същото време сте в положение да станете уредник на увеселително или познавателно мероприятие, презентация, делова среща или рекламна акция. При това ръководенето Ви ще бъде подбудено не от предпочитание за развлечения, а от възприятие за дълг.
Дева
Днес Вашата прочувствена сензитивност евентуално е прекомерно обострена, и Вие има възможност да попаднете във краткотрайна фаза на срамежливост. Затова в случай че сте уверени, че някой деликатно поглежда към Вас, убедете се, че не стоите под часовник. Чувствата и мислите на другите хора ще бъдат за Вас явни, само че не би трябвало да въздействат на това, което чувствате или мислите. Абстрахирайте се от страничното въздействие – концентрирайте се върху това, което най-вече Ви интересува. Към общуването ще можете да се върнете по-късно
Везни
Имате проект да си отдъхнете от фамилията? Това напълно не значи, че би трябвало да го извършите още през днешния ден. Даже в противен случай – би трябвало много време да отделите на своите близки. И то освен да обядвате и дружно да поседите пред тв приемника, а да се заемете с техните проблеми и задания.
Скорпион
Много Ви върви във всичко, което е обвързвано с пари. Само че по другите въпроси нещата стоят не толкоз ослепително. Неочаквано и по неразбираеми аргументи ще стартират да се скапват връзките Ви с деловото обграждане.. По-късно ще се обясни, че провинен за всичките Ви проблеми са Вашите недоброжелатели, разпространяващи лъжлива информация. Ще се окаже, че и общуването с околните Ви е комплицирано, а това ще се отразява на Вашата самонадеяност и концентриране върху своите ползи. Непрекъснато Ви приканват, да помислите и за другите, а това Ви дрезни неимоверно доста. Нещата може да стигнат до оглушителен скандал.
Стрелец
Възможно е да се опитате да си извършите опити с нови стилове на живеене, както и да завържете другарство с забавни и знаещи хора. Освен това денят е прелестен за търговия с акции, а и за търсене на финансова поддръжка за своите хрумвания, а също и за креативните си планове.
Козирог
Този ден е обагрен в приятни тонове и е умерено предсказуем. Имате проекти, които може да реализирате без всевъзможни терзания и опасения. Вероятно е превъзмогване на отдавнашни различия в фамилията. Както и полиряване след препирня с обичания човек.Точно оценявайте своите благоприятни условия, Вие се отказвате от присъединяване в случки и съмнителни инициативи, пазейки (едновременно с това) себе си от безредици и паники. Можете доста прелестно да прекарате времето си в компанията на обичания човек. Денят е подобаващ и за срещи с някаква интересуваща Ви персона, в благосклонностите на която не сте уверени.
Водолей
През този ден на Вашия обичан човек може да му бъде хладно, и то не душевно, а физически. Вашата задача е да го прегърнете, да му предложите топъл пуловер, или да споделите с него своето яке. Важното е и сами да не се разболеете, другояче идната опция да сгреете своя обичан човек ще бъде напълно не скоро…
Риби
Днес се заемете с търсене на ново занятие или занимание – би трябвало да се отвлечете от отрицателните мисли, които са Ви завладели напоследък. Понякога Ви се коства, че някои неща към този момент са останали в предишното, че сте се разделили със старите проблеми, само че те още веднъж се появяват в живота Ви. Вие сте по-силни от тях, само че не позволявайте на своята обстановка да Ви докара до състояние, от което да не можете да излезете. Постарайте се, да стоите на безвредно място.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР