Днес ще ви разкажем за едно от онези скрити съкровища

...
Днес ще ви разкажем за едно от онези скрити съкровища
Коментари Харесай

Дом за съдби: тайнствата на библиотеката с палмовите листа в Бангалор

Днес ще ви разкажем за едно от тези скрити съкровища по света, за които не всеки е чувал, само че всеки би трябвало да види - мистичната библитека с палмовите листа в Бангалор.

Бангалор е град в Южна Индия и столица на щата Карнатака. Наричан е Силиконовата котловина на Индия, тъй като е водещ производител на осведомителни технологии и е значим център за галактическия бранш на страната, научаваме от рубриката " Забранени истории с Джуджи " в предаването " На кафе ".

 на кафе На кафе, NOVA

Гледайки към бъдещето обаче, Бангалор не загърбва и своето минало. Градът е дом на една от най-впечатляващите и забавни библиотеки в света, която ще притегли интереса на върлите приключенци и хората с ползи в областта на духовното. 

Библиотеката с палмовите листа назовават още земното проявяване на Акашовите записи, библиотеката на орисите, мястото, чиито стопанин е Бог.

Първият открит писмен документ от тази библиотека е датиран от средата на 3-ти век преди новата епоха. Това са известните едикти на могъщия цар Ашока. Към момента в библиотеката има 3665 тома, а във всеки от тях по 365 палмови листа. Всяко листо е изписано от двете си страни на старотамилски язик с дребни букви.

 на кафе На кафе, NOVA

Записите съдържат информация за въздействието на планетите и съзвездията, под чиито трептения се раждат хората. Своебразната астрологична прогноза идва от предишното и продължава в бъдещето, само че визира съответния живот в този миг. Всеки, който е поискал да отворят листа с неговите животи, научава с изключение на предишните си прераждания и бъдещите такива и даже датата на своята гибел, в случай че пожелае.

Палмовите листа носят посланието, че ние доста пъти сме били тук на тази зема и ощв доста пъти ще бъдем на нея.

В Индия имат вяра, че библиотеката с палмовите листа е част от Божествения проект, а записите са предопределени за тези, които желаят да опознаят себе си и да тръгнат на духовно странствуване. 

Научете от видеото още за тайните на библитека с палмовите листа в Бангалор.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook , последвайте ни в Instagram , намерете ни в TikTok .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР